• Scheuroverbruggende gietvloer van Heek

 • Terug

  Injectietechniek door Frans Nooren bij viaduct Hoogkerk

  Opdrachtgever KWS trok aan de bel bij Frans Nooren. De vraag was of Frans Nooren kon helpen bij de toepassing van injectietechniek bij een viaduct in Hoogkerk. Het project is recent uitgevoerd. Het gebruik van injectietechniek was noodzakelijk, omdat op het wegdek lekkages werden vertoond op verschillende plaatsen.

  Opdrachtgever KWS van de VolkerWessels Groep doet met regelmaat een beroep op de diensten van Frans Nooren en kent de kwaliteit van de werkzaamheden. Kwaliteit van de werkzaamheden zijn van groot belang als het gaat om het oplossen van lekkages. Het viaduct aan de Vierverlatenweg in Hoogkerk was een zorgenkindje als ging gaat om lekkages in de vloer van de viaductbak.

  Vanuit KWS is men zeer tevreden. “Ieder zijn vak”, zegt de verantwoordelijke toezichthouder van KWS. “Er is vertrouwen in de werkzaamheden van de SealteQ Group in het algemeen en dat vertrouwen is ook terug te vinden op de werkvloer, in de communicatie en bij het nakomen van afspraken bij Frans Nooren”. Goed om dit positief geluid te horen van KWS.

  Datum: |
  www.werkenbijsealteq.com