SealteQ Noord | Stadskanaal

SealteQ Noord | Stadskanaal

Bezoekadres

Tinnegieter 31
9502 EX Stadskanaal

Plan uw route

SealteQ Noord is het hoofdkantoor van de hele SealteQ-organisatie. Vanuit deze vestiging bedienen wij klanten in de noordelijke regio's, maar ook landelijke projecten worden vanuit ons hoofdkantoor gecoördineerd. SealteQ Noord is de vestiging waar het allemaal in 1973 (toen nog Frans Nooren) is begonnen. Voor alle expertises, zowel beton als staal, kunt u hier terecht.

SealteQ Noord | Stadskanaal foto 1
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 2
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 3
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 4
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 5
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 6
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 7
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Neem contact op met ons

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over SealteQ Noord

SealteQ Noord is gevestigd in Stadskanaal. Met een focus op diverse sectoren, van balkon- en galerijrenovaties tot het conserveren van staalconstructies, beheersen wij een breed scala aan specialismen. Dankzij het gebruik van geavanceerde technologieën en bewezen methodologieën worden beton- en staalconstructies met optimale precisie beschermd en behouden. Met een diepgaand begrip van zowel de technische als praktische aspecten van projecten, levert SealteQ Noord op maat gemaakte oplossingen van hoogwaardige standaard.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij realiseren ons dat wij een maatschappelijke rol te vervullen hebben en hanteren dan ook de Sustainable Developement Goals (SDG’s) als kapstok voor ons MVO-beleid. SDG’s zijn de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties die moeten leiden tot een betere wereld in 2030. Uit onze laatste evaluatie is gebleken dat drie SDG’s relevant zijn voor onze bedrijfsvoering en dienstverlening.

Certificeringen

De activiteiten van de SealteQ Noord zijn gecertificeerd conform de onderstaande kwaliteitssystemen:

Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen.

Dit is SealteQ Noord

Onze specialisten

Projecten

Bekijk onze onlangs gerealiseerde projecten

Gevelonderhoud Groninger Museum
Renovatie hefbrug Ter Apel
Aanbrengen Ucretevloer in Hengelo
Kathodische bescherming van Heekgarage Enschede
Renovatiewerkzaamheden de Golfslag Emmeloord
Onderhoud Coop Himmelb(l)au-paviljoen Groninger museum
Renovatie zwembad 't Vlasmeer Onstwedde
Betonreparatie en -renovatie bij Twence in Hengelo
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Gevelonderhoud Groninger Museum

Het Groninger Museum, een architectonisch juweeltje dat de skyline van Groningen siert, ondergaat een groots gevelonderhoud van april tot juli 2024. Dit project, gericht op het behoud van de uitstraling van het museum, wordt uitgevoerd door onze vakspecialisten van SealteQ Noord, in opdracht van de Gemeente Groningen.

Renovatie hefbrug Ter Apel

Op dit moment zijn we met een mooi project bezig voor onze opdrachtgever DJK Structures. In dit project komen veel van onze disciplines samen. De vakspecialisten van SealteQ Noord werken aan Brug Barnflair.

Aanbrengen Ucretevloer in Hengelo

Zoveel mogelijk grondstoffen en energie uit afval, biomassa en zon halen. Dat is waar de medewerkers van afvalverwerkingsbedrijf Twence elke dag mee bezig zijn. Bij Twence staat een duurzame, circulaire en biobased samenleving centraal.

Kathodische bescherming van Heekgarage Enschede

In het zuidelijke deel van Enschede kun je parkeren in de grootste ondergrondse parkeergarage van Nederland, de Van Heekgarage. In deze garage, onder het van Heekplein, is plek voor 1700 auto’s en de garage is 24 uur per dag/7 dagen per week geopend. Op en rondom het van Heekplein vind je het winkelhart van Enschede.

Renovatiewerkzaamheden de Golfslag Emmeloord

Aan het Smedingplein in Emmeloord staat het karakteristieke gebouw de Golfslag. Van 1971 tot 2015 deed de Golfslag dienst als verzorgingshuis. Sindsdien staat het leeg en is de staat van het pand steeds verder verslechterd. Na deze jaren van leegstand krijgt het gebouw nu eindelijk een nieuwe bestemming.

Onderhoud Coop Himmelb(l)au-paviljoen Groninger museum

Als je het Centraal Station van Groningen uitloopt kun je er niet omheen; het Groninger Museum. Een bijzonder gebouw, ontworpen door Alessandro Mendini in samenwerking met andere kunstenaars, vormgevers en architecten. Zo nodigde Mendini drie gastarchitecten uit om ‘eigen’ paviljoens te ontwerpen, zo ook Coop Himmelb(l)au uit Wenen.

Renovatie zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het bijna tijd is voor de openluchtzwembaden om weer open te gaan. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de zwembaden in goede staat verkeren zodat de bezoekers weer een seizoen lang met veel plezier kunnen zwemmen. Deze periode wordt daarom vaak gebruik voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.

Betonreparatie en -renovatie bij Twence in Hengelo

Afgelopen week waren onze vakspecialisten aan het werk bij afvalverwerkingsbedrijf Twence in Hengelo. Bij Twence staat een duurzame, circulaire en biobased samenleving centraal. Dankzij innovaties en nieuwe technieken brengen zij uit afval en biomassa steeds meer grondstoffen terug in de kringloop.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen