SealteQ Noord | Stadskanaal

SealteQ Noord | Stadskanaal

Bezoekadres

Tinnegieter 31
9502 EX Stadskanaal

Plan uw route

SealteQ Noord is het hoofdkantoor van de hele SealteQ-organisatie. Vanuit deze vestiging bedienen wij klanten in de noordelijke regio's. Maar ook landelijke projecten worden vanuit ons hoofdkantoor gecoördineerd. SealteQ Noord is de vestiging waar het allemaal in 1973 (toen nog Frans Nooren) is begonnen. Voor alle expertises, zowel beton als staal, kunt u hier terecht.

SealteQ Noord | Stadskanaal foto 1
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 2
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 3
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 4

Onze specialisten

Projecten

Bekijk onze onlangs gerealiseerde projecten

Nieuw conserveringssysteem kunstwerk de Kringel
Een stevig fundament voor een stikstoffabriek
IJpleinveer: een nieuwe brug voor fietsers en voetgangers
Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade
Open monumentendag: monumentale projecten uitgelicht
Een mooi bruggenseizoen voor SealteQ
SealteQ versterkt FC Groningen: stadionrenovatie van start
Renovatie en coaten van de vloeren in parkeergarage De Brouwerij te Enschede

Nieuw conserveringssysteem kunstwerk de Kringel

Het van Heekplein is een plein in de binnenstad van Enschede. Dit plein is ontstaan als onderdeel van de naoorlogse stadsvernieuwing. Nu vind je op en rondom dit plein het winkelhart van Enschede. Er zijn veel winkels van bekende winkelketens en elke dinsdag en zaterdag is er markt. Op dit plein staat ook kunstwerk de Kringel.

Een stevig fundament voor een stikstoffabriek

Zware stalen constructies en machinefundaties staan stabieler en sterker als de krachten die vrijkomen beter verdeeld worden over hun ondergrond. Dat geldt ook voor de constructies van een nieuwe stikstoffabriek in het Groningse Zuidbroek. SealteQ Noord kreeg de opdracht om alle staalconstructies en machinefundaties van de fabriek te ondergrouten. Een enorme klus die veel flexibiliteit in planning vergt. 

IJpleinveer: een nieuwe brug voor fietsers en voetgangers

Omdat het steeds drukker wordt op de Amsterdamse veerponten over het IJ, besloot de Gemeente Amsterdam een hagelnieuwe fiets- en voetgangersbrug te plaatsen. De specialisten van SealteQ Noord voorzien de nieuwbouwbrug van IJpleinveer van een coatingsysteem én een slijtlaag op het wegdek. Zo gaat de nieuwe brug jaren mee.

Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade

SealteQ Noord renoveert de Irenegarage in Enschede. Het is de vierde parkeergarage die we in opdracht van de gemeente Enschede doen. De H.J. van Heek-, Stationsplein- en de Brouwerijgarage renoveerden we al eerder voor deze opdrachtgever. De parkeergarage krijgt een upgrade. We zetten onze ervaring, middelen en bewezen technieken daarvoor in. In de garage renoveren we het beton en brengen we nieuwe belijningen aan.

Open monumentendag: monumentale projecten uitgelicht

In het tweede weekend van september openen traditiegetrouw de deuren van duizenden monumenten in Nederland. Het is dan Open Monumentendag. Ter ere van al die monumenten zetten wij er een aantal op een rijtje. Het zijn projecten waaraan de vakspecialisten van SealteQ meewerkten in de afgelopen jaren. De renovatie en het onderhoud van monumenten vergt namelijk nogal wat specialistische kennis. Expertise die bij SealteQ, door onze jarenlange ervaring in beton- en staalconservering, inmiddels ruimschoots aanwezig is.

Een mooi bruggenseizoen voor SealteQ

Zeker tien bruggen al voorzagen de vakspecialisten van SealteQ van coatings en slijtlagen, in het nog lopende seizoen van 2021. Hagelnieuwe bruggen en bestaande, die toe zijn aan specialistisch onderhoud. We werken voor en met partners of rechtstreeks voor overheden als provincies, gemeenten en Rijkswaterstaat. Door een combinatie van de juiste middelen ter beschikking hebben en jarenlange ervaring, vinden we voor vrijwel iedere brug een oplossing.

SealteQ versterkt FC Groningen: stadionrenovatie van start

De komende twee jaar speelt SealteQ voor FC Groningen. Helaas niet in het eerste elftal; dat laten we graag aan de voetbalprofs over. In april 2021 startten we met de renovatie van de stalen dakconstructie van het stadion in Groningen. Aan het eind van 2022 is het dak van Hitachi Capital Mobility Stadion – in de volksmond nog altijd de Euroborg – voorzien van een nieuwe coating. Projectleider Marcel Vrijs neemt ons mee in de voorbereiding.  

Renovatie en coaten van de vloeren in parkeergarage De Brouwerij te Enschede

SealteQ voert in opdracht van de gemeente Enschede een betonrenovatie uit in parkeergarage De Brouwerij in Enschede. De werkzaamheden houden in dat de vloeren van 10 parkeerlagen, inclusief het bovendek, worden gerenoveerd en gecoat. Samen is dit goed voor zo’n 8000 m2 vloeroppervlakte. De toe- en afritten tussen de parkeerdekken worden tijdens de renovatie ook voorzien van een beschermende coating. Parkeergarage De Brouwerij heeft een parkeercapaciteit van 300 plekken.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2023 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen