SealteQ Noord | Stadskanaal

SealteQ Noord | Stadskanaal

Bezoekadres

Tinnegieter 31
9502 EX Stadskanaal

Plan uw route

SealteQ Noord is het hoofdkantoor van de hele SealteQ-organisatie. Vanuit deze vestiging bedienen wij klanten in de noordelijke regio's. Maar ook landelijke projecten worden vanuit ons hoofdkantoor gecoördineerd. SealteQ Noord is de vestiging waar het allemaal in 1973 (toen nog Frans Nooren) is begonnen. Voor alle expertises, zowel beton als staal, kunt u hier terecht.

SealteQ Noord | Stadskanaal foto 1
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 2
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 3
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 4
SealteQ Noord | Stadskanaal foto 5

Onze specialisten

Projecten

Bekijk onze onlangs gerealiseerde projecten

Renovatiewerkzaamheden de Golfslag Emmeloord
Onderhoud Coop Himmelb(l)au-paviljoen Groninger museum
Renovatie zwembad 't Vlasmeer Onstwedde
Betonreparatie en -renovatie bij Twence in Hengelo
Nieuw conserveringssysteem kunstwerk de Kringel
Een stevig fundament voor een stikstoffabriek
IJpleinveer: een nieuwe brug voor fietsers en voetgangers
Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade

Renovatiewerkzaamheden de Golfslag Emmeloord

Aan het Smedingplein in Emmeloord staat het karakteristieke gebouw de Golfslag. Van 1971 tot 2015 deed de Golfslag dienst als verzorgingshuis. Sindsdien staat het leeg en is de staat van het pand steeds verder verslechterd. Na deze jaren van leegstand krijgt het gebouw nu eindelijk een nieuwe bestemming.

Onderhoud Coop Himmelb(l)au-paviljoen Groninger museum

Als je het Centraal Station van Groningen uitloopt kun je er niet omheen; het Groninger Museum. Een bijzonder gebouw, ontworpen door Alessandro Mendini in samenwerking met andere kunstenaars, vormgevers en architecten. Zo nodigde Mendini drie gastarchitecten uit om ‘eigen’ paviljoens te ontwerpen, zo ook Coop Himmelb(l)au uit Wenen.

Renovatie zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het bijna tijd is voor de openluchtzwembaden om weer open te gaan. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de zwembaden in goede staat verkeren zodat de bezoekers weer een seizoen lang met veel plezier kunnen zwemmen. Deze periode wordt daarom vaak gebruik voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.

Betonreparatie en -renovatie bij Twence in Hengelo

Afgelopen week waren onze vakspecialisten aan het werk bij afvalverwerkingsbedrijf Twence in Hengelo. Bij Twence staat een duurzame, circulaire en biobased samenleving centraal. Dankzij innovaties en nieuwe technieken brengen zij uit afval en biomassa steeds meer grondstoffen terug in de kringloop.

Nieuw conserveringssysteem kunstwerk de Kringel

Het van Heekplein is een plein in de binnenstad van Enschede. Dit plein is ontstaan als onderdeel van de naoorlogse stadsvernieuwing. Nu vind je op en rondom dit plein het winkelhart van Enschede. Er zijn veel winkels van bekende winkelketens en elke dinsdag en zaterdag is er markt. Op dit plein staat ook kunstwerk de Kringel.

Een stevig fundament voor een stikstoffabriek

Zware stalen constructies en machinefundaties staan stabieler en sterker als de krachten die vrijkomen beter verdeeld worden over hun ondergrond. Dat geldt ook voor de constructies van een nieuwe stikstoffabriek in het Groningse Zuidbroek. SealteQ Noord kreeg de opdracht om alle staalconstructies en machinefundaties van de fabriek te ondergrouten. Een enorme klus die veel flexibiliteit in planning vergt. 

IJpleinveer: een nieuwe brug voor fietsers en voetgangers

Omdat het steeds drukker wordt op de Amsterdamse veerponten over het IJ, besloot de Gemeente Amsterdam een hagelnieuwe fiets- en voetgangersbrug te plaatsen. De specialisten van SealteQ Noord voorzien de nieuwbouwbrug van IJpleinveer van een coatingsysteem én een slijtlaag op het wegdek. Zo gaat de nieuwe brug jaren mee.

Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade

SealteQ Noord renoveert de Irenegarage in Enschede. Het is de vierde parkeergarage die we in opdracht van de gemeente Enschede doen. De H.J. van Heek-, Stationsplein- en de Brouwerijgarage renoveerden we al eerder voor deze opdrachtgever. De parkeergarage krijgt een upgrade. We zetten onze ervaring, middelen en bewezen technieken daarvoor in. In de garage renoveren we het beton en brengen we nieuwe belijningen aan.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2023 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen