Onze historie

SealteQ Group verlengt de levensduur van beton- en staalconstructies. Dit doen we door innovatieve maatwerkoplossingen te bieden, al meer dan een halve eeuw. Bekijk de video om te zien hoe SealteQ zich de afgelopen 50 jaar heeft ontwikkeld.

Onze historie foto 1
Onze historie foto 2
Onze historie foto 3
Onze historie foto 4
Onze historie foto 5
Onze historie foto 6
Onze historie foto 7
Onze historie foto 8
Onze historie foto 9
Onze historie foto 10
Onze historie foto 11
Onze historie foto 12
Onze historie foto 13
Onze historie foto 14
Onze historie foto 15
Onze historie foto 16
Onze historie foto 17
Onze historie foto 18
Onze historie foto 19
Onze historie foto 20
Onze historie foto 21
Onze historie foto 22
Onze historie foto 23
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Het verhaal van SealteQ begint in juni 1973 in Stadskanaal. Frans Nooren, een visionair en durfal, ging ongedierte bestrijden en stortte zich op het impregneren van hout en metselwerk. Dit zou de bouwwereld voor altijd veranderen. Toen het bedrijf naast impregneren ook betonrot begon aan te pakken met epoxymortel, werd wel duidelijk werd wel duidelijk dat het niet zomaar een bedrijf was.

Onder het motto ‘uw probleem is ons probleem’ vestigde Frans Nooren zich als autoriteit in impregneren en injecteren. Met het programma ‘brandpunt in de markt’ kwam de landelijke bekendheid. Duikers injecteerden stalen damwanden met speciale harsen en het succes nam een vlucht. De volgende innovatie: honderden tankstations waar Frans Nooren vloeistofdichte bestrating introduceerde.

In 1986 begon een nieuw tijdperk: Martin van der Leest kwam aan boord. Hij vermarkte in de daarop volgende jaren samen met Frans Nooren de wereldwijde gamechanger Stopaq, dat ondergrondse ruimtes vochtvrij hield.

In 2003 nam Martin van der Leest het roer over. Het bedrijf omarmde staaltechnologie, met dank aan de samenwerking met Robert Lunenborg die in 2008 ook aandeelhouder werd. Samen zorgden ze voor landelijke dekking met nu 7 vestigingen. Beton en staal samen in harmonie leidde tot de geboorte van MultiPaint.

Anno nu is SealteQ meer dan een merk. Gedragen voor gekwalificeerde vakmensen staat SealteQ voor bewezen kwaliteit, innovatie en voor de toekomst van bouwtechnologie. In een wereld die continu verandert, loopt SealteQ voorop. Op naar nog eens 50 jaar van grensverleggende innovaties en niet te stoppen groei.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen