Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid

Alle werkmaatschappijen van de SealteQ Group zijn volgens een geïntegreerd kwaliteitssysteem gecertificeerd. Wij willen onze opdrachtgevers het gerechtvaardigde vertrouwen bieden dat het gehele voorbereidings-, uitvoerings- en nazorgtraject zorgvuldig, vakbekwaam en beheerst wordt gerealiseerd.

Kwaliteit en veiligheid foto 1
Kwaliteit en veiligheid foto 2
Kwaliteit en veiligheid foto 3
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Certificeringen

SealteQ hecht veel waarde aan het behalen en behouden van relevante certificaten. Deze dienen als een tastbaar bewijs van onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en vakbekwaamheid. Ze laten zien dat we voldoen aan strenge normen en standaarden in onze sector, zoals de ISO-normen, VCA en BRL-certificeringen. Door deze certificaten te bezitten, kunnen potentiële opdrachtgevers met vertrouwen samenwerken met SealteQ – wetende dat ze kunnen rekenen op hoogwaardige diensten die aan de vereiste normen voldoen.

Klik hier voor een overzicht van onze certificeringen.

Lid van Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Met ongeveer 4.600 aangesloten bouw- en infrabedrijven is het de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland werkt aan een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving. SealteQ is hier ook bij aangesloten.

Vakgroep gecertificeerde betonreparatiebedrijven (VBR)

Sinds 1 januari 2024 maakt de VBR deel uit van Bouwend Nederland, waardoor de kennis is gebundeld. SealteQ is lid van deze vakgroep. Om hierbij aangesloten te mogen zijn, voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen, beschikken we onder andere over het VCA**-certificaat en BRL 3201 én werken wij actief aan veiligheid.

Lid OnderhoudNL

OnderhoudNL is de brancheorganisatie voor specialisten in vastgoedonderhoud. SealteQ is hierbij aangesloten. Samen met andere aangesloten bedrijven werken wij hard aan het onderhouden en verduurzamen van de gebouwde omgeving in Nederland. Daarnaast willen we een voorbeeld zijn voor de nieuwe generatie vakmensen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij SealteQ dragen we zorg voor wat er echt toe doet: onze mensen, onze klanten en onze planeet. Wij realiseren ons dat wij een maatschappelijke rol te vervullen hebben en hanteren dan ook de Sustainable Developement Goals (SDG’s) als kapstok voor ons MVO-beleid. SDG’s zijn de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties die moeten leiden tot een betere wereld in 2030. Uit onze laatste evaluatie is gebleken dat drie SDG’s relevant zijn voor onze bedrijfsvoering en dienstverlening.

Klik hier om meer te lezen over ons MVO-beleid.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen