SealteQ MCB | Bergharen

SealteQ MCB | Bergharen

Bezoekadres

Het Blok 3
6617 KM Bergharen

Plan uw route

Wanneer Noord en Zuid elkaar vinden ontstaat er iets moois. MCB Conserveringen zocht al een tijd naar uitbreiding. De SealteQ Group zocht naar een samenwerking die meer spreiding over het land zou geven. Een geslaagd gezamenlijk project zorgde uiteindelijk voor een mooi partnerschap tussen beide bedrijven want sinds 2015 is de samenwerking tussen MCB Conserveringen B.V. en de SealteQ Group een feit.

SealteQ MCB | Bergharen foto 1
SealteQ MCB | Bergharen foto 2
SealteQ MCB | Bergharen foto 3
SealteQ MCB | Bergharen foto 4
SealteQ MCB | Bergharen foto 5
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Neem contact met ons op

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over SealteQ MCB

MCB Conserveringen is voortgekomen uit Moors Constructie en Machinebouw in Bergharen: al sinds 1945 fabrikant en leverancier van hoogwaardige staalconstructies en machines. In de loop van de tijd groeide de oppervlaktebehandelingen van staal, gietijzer, RVS en thermisch verzinkt materiaal uit tot een bijzonder specialisme. Om dit specialisme verder te verbreden en te verdiepen, werd in 1996 besloten dit bedrijfsonderdeel te verzelfstandigen tot Moors Conserveringen Bergharen B.V. oftewel MCB Conserveringen B.V.

Wij zijn expert op het gebied van de meest uiteenlopende vormen van oppervlaktetechnieken zowel in onze fabriek als op locatie. Onze coatings zorgen voor de optimale bescherming van uw staalconstructies, buizen, machines, containers, silo’s, hekwerken enzovoort. Wij hebben veel uiteenlopende opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal. Elke klant kan rekenen op de deskundigheid en betrokkenheid van onze specialisten. De grote aandacht voor kwaliteit en onze voortdurende investeringen in medewerkers en productietechnieken zijn belangrijke pijlers in onze bedrijfsfilosofie. Kwaliteit is hét sleutelwoord in onze productie. Ons productieproces is van A tot Z opgenomen in ons kwaliteitshandboek.

Milieu-eisen

Opdrachtgevers zijn ervan verzekerd dat hun opdrachten volgens de richtlijnen en eisen van NEN-ISO 9001-2015 worden uitgevoerd. Voor ons is de aandacht voor milieubewust werken onlosmakelijk verbonden met de aandacht voor kwaliteit. Gebouwen, apparatuur en bewerkingsmiddel voldoen dan ook aan strenge milieu-eisen. De toepassing van High Solids, High Builds of watergedragen coatings, zorgt bijvoorbeeld voor een afwerking die én milieuvriendelijk is en een uitstekende corrosiewerendheid biedt.

Breed scala aan oppervlaktebehandelingen

Wij bieden u een breed scala aan oppervlaktebehandelingen aan. Zowel voor in shop als op locaties. Alle technieken worden door onze medewerkers volledig beheerst. De combinatie van hun ervaringen en geavanceerd materieel zorgt voor uitstekende resultaten zoals u hier kunt zien.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij realiseren ons dat wij een maatschappelijke rol te vervullen hebben en hanteren dan ook de Sustainable Developement Goals (SDG’s) als kapstok voor ons MVO-beleid. SDG’s zijn de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties die moeten leiden tot een betere wereld in 2030. Uit onze laatste evaluatie is gebleken dat drie SDG’s relevant zijn voor onze bedrijfsvoering en dienstverlening.

Dit is SealteQ MCB

Onze specialisten

Projecten

Bekijk onze onlangs gerealiseerde projecten

Conservering staalconstructie (5000 m2)
Tanks conserveren in de cabine van SealteQ MCB Bergharen
Onderhoud parkeergarage P + R Kralingse Zoom
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Conservering staalconstructie (5000 m2)

In opdracht van Arendsen Steel uit Ulft zijn de vakspecialisten van SealteQ MCB druk bezig met de conservering van een grote staalconstructie van circa 5000m2 materiaaloppervlakte.

Tanks conserveren in de cabine van SealteQ MCB Bergharen

SealteQ heeft twee straal- en spuitcabines in Nederland. Eén in Bergum en één in Bergharen. In die cabines voeren wij de meest uitgebreide en complexe conserveringswerkzaamheden in eigen beheer uit.

Onderhoud parkeergarage P + R Kralingse Zoom

Onze vestigingen SealteQ West en SealteQ MCB hebben hun krachten gebundeld bij de uitvoering van een mooi project in Rotterdam. Samen werken zij aan het onderhoud van de parkeergarage P+R Kralingse Zoom. Dit is een grote parkeergarage met 1700 parkeerplaatsen, verdeeld over 6 verdiepingen.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen