SealteQ Ivacon | Amsterdam

SealteQ Ivacon | Amsterdam

Bezoekadres

Dukdalfweg 23
1041 BC Amsterdam

Plan uw route

SealteQ Ivacon is gevestigd in Amsterdam. De vestiging werkt veel voor woningcorporaties en VvE's, maar ook voor de industrie en de infra.

SealteQ Ivacon | Amsterdam foto 1
SealteQ Ivacon | Amsterdam foto 2
SealteQ Ivacon | Amsterdam foto 3
SealteQ Ivacon | Amsterdam foto 4
SealteQ Ivacon | Amsterdam foto 5
SealteQ Ivacon | Amsterdam foto 6
SealteQ Ivacon | Amsterdam foto 7
SealteQ Ivacon | Amsterdam foto 8
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Neem contact met ons op

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over SealteQ Ivacon

SealteQ Ivacon is sinds 2013 onderdeel van de SealteQ Group. Met de overname van Ivacon Engineering B.V. heeft SealteQ haar positie in de regio Amsterdam verstevigd. Ook in de randstad zijn veel interessante projecten voor SealteQ en dan is het prettig om een vestiging in de buurt te hebben.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij realiseren ons dat wij een maatschappelijke rol te vervullen hebben en hanteren dan ook de Sustainable Developement Goals (SDG’s) als kapstok voor ons MVO-beleid. SDG’s zijn de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties die moeten leiden tot een betere wereld in 2030. Uit onze laatste evaluatie is gebleken dat drie SDG’s relevant zijn voor onze bedrijfsvoering en dienstverlening.

Certificeringen

De activiteiten van de SealteQ Ivacon zijn gecertificeerd conform de onderstaande kwaliteitssystemen:

Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen.

Dit is SealteQ Ivacon

Onze specialisten

Projecten

Bekijk onze onlangs gerealiseerde projecten

Grootschalig betonrenovatieproject van start in Amstelveen
Herstelwerkzaamheden balkons flatgebouw Tuynenburg
Nieuwe slijtlaag bruggen Den Helder
Nieuw coatingsysteem voor galerijflat in Spijkenisse
Behandeling optrekkend vocht in Den Helder
Koolstoflijmwapening VU Medisch Centrum
Onderhoud parkeergarages Fregelaan in Amsterdam
Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Grootschalig betonrenovatieproject van start in Amstelveen

SealteQ Ivacon is begonnen met de uitvoering van diverse werkzaamheden aan een appartementencomplex in Amstelveen. Het project omvat betonreparaties aan 170 elementen, waaronder plafonds, consoles, opstanden en diktekanten.

Herstelwerkzaamheden balkons flatgebouw Tuynenburg

In opdracht van Coen Hagedoorn Bouw hebben de vakspecialisten van SealteQ Ivacon zich beziggehouden met het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan de balkons van flatgebouw Tuynenburg in Rotterdam.

Nieuwe slijtlaag bruggen Den Helder

In de gemeente Den Helder hebben de vakspecialisten van SealteQ Ivacon (Amsterdam) twee brugdekken voorzien van een nieuwe, duurzame slijtlaag. Dit gebeurde in opdracht van aannemingsbedrijf Klein Wieringen. In het verleden hebben we in diezelfde gemeente al vaker bruggen gerepareerd en van een nieuwe slijtlaag voorzien.

Nieuw coatingsysteem voor galerijflat in Spijkenisse

Deze maand waren onze vakspecialisten van SealteQ Ivacon ook te vinden in Spijkenisse. Daar hebben ze gewerkt aan de galerijen en de bordessen van een galerijflat aan het Staringplantsoen.

Behandeling optrekkend vocht in Den Helder

In de afgelopen periode hebben onze vakspecialisten van SealteQ Ivacon (Amsterdam) optrekkend vocht behandeld in een woning in Den Helder.

Koolstoflijmwapening VU Medisch Centrum

In opdracht van KBK MediZorg hebben de vakspecialisten van SealteQ Ivacon (Amsterdam) een betonnen vloer verstevigd in het VU medisch centrum.

Onderhoud parkeergarages Fregelaan in Amsterdam

In de afgelopen periode zijn we aan het werk geweest bij drie parkeergarages aan de Fregelaan in Amsterdam. We hebben daar waterlekkages verholpen, betonreparaties uitgevoerd en we hebben de hellingbanen voorzien van een nieuwe slijtlaag. Als eerste hebben we de lekkages die ontstaan zijn door de bovengelegen daktuinen en loopbordessen aangepakt. Dit deden we door alle aansluitingen en details in te werken met een waterdicht membraan. Het ging hier om de aansluiting daktuin/opstand, de voegen van de afdekbanden en de voegen van de loopbordessen en trappen.

Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam

De zomerperiode is een goede tijd voor het onderhoud van binnenzwembaden. In de afgelopen periode zijn onze collega’s dan ook aan het werk geweest bij het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is één van de grootste zwemaccommodaties van Nederland.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen