Vloerliften

Vloerliften

In veel gevallen kunnen we verzakte betonnen vloeren liften door ze te injecteren met SLS-polymeerschuim. We liften de vloer tot op een aantal millimeters nauwkeurig weer tot de originele hoogte. Het twee componenten SLS-polymeerschuim is ontworpen voor gebruik in droge en natte omstandigheden. Voor een fractie van de kosten en tijd die nodig is om een betonnen vloer te vervangen, is het mogelijk om met SLS-polymeerschuim de huidige betonplaat te liften.

Vloerliften foto 1
Vloerliften foto 2
Vloerliften foto 3
Vloerliften foto 4

Toepassingen

Naast het liften van betonvloeren van loodsen, bedrijfshallen, serres, distributiecentra, opslag en dergelijke, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een kleine keukenvloer te liften. Na voltooiing van het injectiewerk kan de keuken weer gebruikt worden. SLS-polymeerschuim bereikt na 15 minuten namelijk al 90% van zijn druksterkte.

Zwaar belaste vloeren

Meestal hoeven zware stellingen en machines niet verplaatst te worden als de vloer wordt geïnjecteerd. In veel gevallen is het mogelijk om deze grote lasten mee te liften. Als het nodig is, kunnen vloeren ook in delen worden gelift. Hierdoor is het mogelijk om deels door te werken op vloerdelen die niet behandeld worden. De behandelde vloerdelen zijn na 15 minuten volledig te belasten en kunnen dus heel snel weer gebruikt worden.

Duurzaam en isolerend

SLS-polymeerschuim is isolerend en milieuvriendelijk. Het soortelijk gewicht is 52 kg/m3. Het uitgeharde product is 30 keer lichter dan zand (droog zand heeft een soortelijk gewicht van 1500 kg/m). Wanneer de holle ruimtes worden geïnjecteerd met SLS-polymeerschuim, heeft dit een laag ontlastend effect op de ondergrond omdat het zo licht is. Dit verkleint de kans op nieuwe zettingen in de toekomst.

Projecten

Bekijk meer projecten met vloerliften

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2023 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen