SealteQ West | Waddinxveen

SealteQ West | Waddinxveen

Bezoekadres

Coenecoop 212
2741 PK Waddinxveen

Plan uw route

SealteQ West voert met name projecten uit die te maken hebben met betonconservering, maar u kunt ook voor de uitvoering van werk in andere specialismen bij ons terecht. Deze vestiging is bijzonder sterk in complexe vraagstukken. 

SealteQ West | Waddinxveen foto 1
SealteQ West | Waddinxveen foto 2
SealteQ West | Waddinxveen foto 3
SealteQ West | Waddinxveen foto 4
SealteQ West | Waddinxveen foto 5
SealteQ West | Waddinxveen foto 6
SealteQ West | Waddinxveen foto 7
SealteQ West | Waddinxveen foto 8
SealteQ West | Waddinxveen foto 9
SealteQ West | Waddinxveen foto 10
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Neem contact met ons op

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over SealteQ West

SealteQ West is geheel op eigen kracht gestart in Pijnacker (2011). Dankzij deze vestiging is SealteQ vanaf dat moment ook fysiek aanwezig in het Westen van het land. Dit maakt ons flexibel en goed bereikbaar voor klanten in die regio. In 2021 verhuisde SealteQ West naar een nieuw pand in Waddinxveen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij realiseren ons dat wij een maatschappelijke rol te vervullen hebben en hanteren dan ook de Sustainable Developement Goals (SDG’s) als kapstok voor ons MVO-beleid. SDG’s zijn de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties die moeten leiden tot een betere wereld in 2030. Uit onze laatste evaluatie is gebleken dat drie SDG’s relevant zijn voor onze bedrijfsvoering en dienstverlening.

Certificeringen

De activiteiten van de SealteQ West zijn gecertificeerd conform de onderstaande kwaliteitssystemen:

Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen.

Dit is SealteQ West

Onze specialisten

Projecten

Bekijk onze onlangs gerealiseerde projecten

Parkeergarage Trompstraat in Den Haag succesvol hersteld
Grote lekkage in Heinenoordtunnel afgedicht
Constructieve herstelwerkzaamheden in Rotterdam
Complex opplusproject in Rotterdam
Onderhoud parkeergarage P + R Kralingse Zoom
Nieuwe opplusvloeren in Hoogvliet
Bezoek op hoogte: gevelinspectie aan Leonardo Hotel in Amsterdam
Ervaring en expertise verhelpen lekkage bij de Raw Aron Schuster Synagoge in Amsterdam
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Parkeergarage Trompstraat in Den Haag succesvol hersteld

De afgelopen maanden heeft SealteQ West de parkeergarage aan de Trompstraat in Den Haag onder handen genomen. In opdracht van Haagwonen VvE Beheer hebben onze vakspecialisten een cruciale rol gespeeld bij het herstel en de versterking van de betonnen constructie.

Grote lekkage in Heinenoordtunnel afgedicht

Recent hebben de vakspecialisten van SealteQ West met succes een cruciaal project afgerond: het dichten van een lekkage in de Heinenoordtunnel. Gelegen onder de Oude Maas, verbindt deze tunnel de Hoeksche Waard met het eiland IJsselmonde. Met de A29 die er doorheen loopt, fungeert het als een belangrijke verbindingsweg.

Constructieve herstelwerkzaamheden in Rotterdam

Eind augustus is SealteQ West in opdracht van Hef Wonen gestart met de constructieve herstelwerkzaamheden aan het woonblok Dordtsestraatweg hoek Jan Ligthartstraat in Rotterdam. Inmiddels is ook het lange woonblok aan de Dordtsestraatweg in de steigers gezet voor een grondige aanpak van de balkons. Zowel de balkons aan de voorgevel als de achtergevel worden constructief versterkt en daarna duurzaam afgewerkt.

Complex opplusproject in Rotterdam

Na een uitgebreid onderzoek en een goede voorbereiding is SealteQ West in maart dit jaar, in opdracht van HEF Wonen, gestart met een complex project in Rotterdam.

Onderhoud parkeergarage P + R Kralingse Zoom

Onze vestigingen SealteQ West en SealteQ MCB hebben hun krachten gebundeld bij de uitvoering van een mooi project in Rotterdam. Samen werken zij aan het onderhoud van de parkeergarage P+R Kralingse Zoom. Dit is een grote parkeergarage met 1700 parkeerplaatsen, verdeeld over 6 verdiepingen.

Nieuwe opplusvloeren in Hoogvliet

SealteQ is gestart met een mooi en uitdagend project voor Woonbron in Hoogvliet. De komende periode gaan we de galerijen van het hoogbouwcomplex aan de Cloese voorzien van nieuwe opplusvloeren. Een opplusvloer is eigenlijk een verhoogde vloer. Dankzij zo’n opplusvloer komt de galerijvloer op dezelfde hoogte als de ingang van de woningen, waardoor bewoners gemakkelijk hun eigen huis in kunnen.

Bezoek op hoogte: gevelinspectie aan Leonardo Hotel in Amsterdam

Naast herstelwerkzaamheden aan beton- en staalconstructies, zijn onze vakspecialisten ook regelmatig op pad om inspecties aan zulke constructies uit te voeren. Zo stonden onze collega's van SealteQ West op flinke hoogte in Amsterdam. Daar inspecteerden zij de gevels van een van de locaties van Leonardo Hotel, een hotelgroep met meerdere vestigingen in de hoofdstad.

Ervaring en expertise verhelpen lekkage bij de Raw Aron Schuster Synagoge in Amsterdam

Wie in Amsterdam over de Obrechtstraat loopt, ontkomt niet aan een blikveld met daarin een imposant bouwwerk: de Raw Aron Schuster (RAS) Synagoge in Amsterdam-Zuid. Het rijksmonument - ook wel bekend als de Obrechtsjoel - wordt grondig verbouwd. Zo had de kelder een vocht- en lekkageprobleem. Die zijn inmiddels verholpen door de vakspecialisten van SealteQ West. 

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen