Gevelonderhoud Groninger Museum

Het Groninger Museum, een architectonisch juweeltje dat de skyline van Groningen siert, ondergaat een groots gevelonderhoud van april tot juli 2024. Dit project, gericht op het behoud van de uitstraling van het museum, wordt uitgevoerd door onze vakspecialisten van SealteQ Noord, in opdracht van de Gemeente Groningen.

Tijdens het onderhoudsproces wordt zorgvuldig gewerkt aan het vernieuwen van zowel het sauswerk van de roze en groene gebouwen, in de originele kleuren gekozen door de architect, als de complete behandeling van de aluminium panelen. Deze panelen worden grondig geschuurd en vervolgens volledig voorzien van een nieuwe laag aluminium aflak, vergelijkbaar met autolak.

Om dit proces nauwkeurig uit te voeren, wordt het paviljoen volledig ingepakt in steigers en krimpfolie. Dit zorgt niet alleen voor een veilige werkomgeving, maar ook voor optimale omstandigheden om het museum zijn oorspronkelijke pracht en stevigheid te laten behouden.

Terwijl het gevelonderhoud vordert, blijft het Groninger Museum een bron van inspiratie en verwondering voor bezoekers van over de hele wereld. De renovatie weerspiegelt het voortdurende streven naar excellentie en zorg voor detail. Met dit project wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de rijke geschiedenis van het Groninger Museum, waarbij het erfgoed wordt gekoesterd en de toekomst wordt verzekerd.

Grootschalig betonrenovatieproject van start in Amstelveen
Bekijk het volgende project

Grootschalig betonrenovatieproject van start in Amstelveen

SealteQ Ivacon is begonnen met de uitvoering van diverse werkzaamheden aan een appartementencomplex in Amstelveen. Het project omvat betonreparaties aan 170 elementen, waaronder plafonds, consoles, opstanden en diktekanten.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen