Infra

Infra

Ook de infra is voor ons een belangrijk marktsegment. Of het nu gaat om werkzaamheden in de woning- en wegenbouw, parkeergarages of grote projecten als het onderhoud van beton- en staalconstructies aan het iconische infrastructurele werk de spilsluizen complex in de Afsluitdijk, niets is ons te gek.

De kracht van SealteQ

We zijn de meest ideale partner voor onze opdrachtgevers om een aantal redenen. We zijn creatief in onze oplossingen, we communiceren op de juiste manier met de juiste mensen, we komen onze afspraken na en we leveren kwalitatief goed werk.  Of het nu om beton, staal, metselwerk of om asfalt gaat; onze aanpak is multidisciplinair. Steeds vaker beslist een opdrachtgever om één partij te contracteren voor de realisatie van een object, het geïntegreerd contracteren. SealteQ maakt dan zowel het ontwerp maar voert ook zelf het werk uit. In sommige gevallen omvat de te leveren prestatie ook de realisatie van het meerjarig onderhoud van het gerealiseerde werk na de oplevering daarvan. “Design & build”, “design & construct”, “turnkey” en “instandhouding” zijn slechts enkele van de begrippen die in dit verband dikwijls worden gehanteerd en die zijn afgedekt met “geïntegreerde contractvormen (UAVGC).

Daadkrachtig, flexibel en betrouwbaar

Planning is cruciaal binnen dit marktsegment. Boeteclausules ook. Dat betekent niet alleen afspraken nakomen, maar ook een flexibele opstelling om calamiteiten te voorkomen. Dat kunt u als klant van ons verwachten. En die reputatie willen wij houden. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare, meedenkende partner? Dan werken we graag met u samen om projecten succesvol af te ronden.

Projecten

Bekijk hier onze projecten in de markt Infra

Renovatie hefbrug Ter Apel
Nieuwe slijtlaag bruggen Den Helder
Grondstabilisatie door middel van injectietechnieken voor Combinatie Herepoort
IJpleinveer: een nieuwe brug voor fietsers en voetgangers
Zeedoksluis: een nog langere levensduur en erger voorkomen
Een mooi bruggenseizoen voor SealteQ
SLS-polymeerschuim stabiliseert ondergrond langs snelweg A12
Conserveren vizierschuiven van de Nederrijn en Lek
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Renovatie hefbrug Ter Apel

Op dit moment zijn we met een mooi project bezig voor onze opdrachtgever DJK Structures. In dit project komen veel van onze disciplines samen. De vakspecialisten van SealteQ Noord werken aan Brug Barnflair.

Nieuwe slijtlaag bruggen Den Helder

In de gemeente Den Helder hebben de vakspecialisten van SealteQ Ivacon (Amsterdam) twee brugdekken voorzien van een nieuwe, duurzame slijtlaag. Dit gebeurde in opdracht van aannemingsbedrijf Klein Wieringen. In het verleden hebben we in diezelfde gemeente al vaker bruggen gerepareerd en van een nieuwe slijtlaag voorzien.

Grondstabilisatie door middel van injectietechnieken voor Combinatie Herepoort

In het weekend van 24, 25 en 26 februari heeft Combinatie Herepoort onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de langsvoeg van een deel van de tijdelijke ringweg. Onderdeel van deze onderhoudswerkzaamheden is het stabiliseren van de onderliggende fundering en gewapende grondconstructie door middel van injectietechnieken.

IJpleinveer: een nieuwe brug voor fietsers en voetgangers

Omdat het steeds drukker wordt op de Amsterdamse veerponten over het IJ, besloot de Gemeente Amsterdam een hagelnieuwe fiets- en voetgangersbrug te plaatsen. De specialisten van SealteQ Noord voorzien de nieuwbouwbrug van IJpleinveer van een coatingsysteem én een slijtlaag op het wegdek. Zo gaat de nieuwe brug jaren mee.

Zeedoksluis: een nog langere levensduur en erger voorkomen

Met regelmaat komt het voor dat onze vakspecialisten schades ontdekken die in eerste instantie niet opgemerkt zijn. Met de expertise die we in huis hebben, voorzien we daardoor onze opdrachtgevers vaak van nog duurzamere oplossingen dan al voorzien. Daarmee voorkomen we ook dat er sneller en vaak meer kostbare reparaties nodig zijn. We voorkomen dus erger. En bovendien zorgt het voor een nog langere levensduur van objecten. Zo ook bij de Zeedoksluis in Den Helder, die onze specialisten van SealteQ Heerenveen renoveerden.

Een mooi bruggenseizoen voor SealteQ

Zeker tien bruggen al voorzagen de vakspecialisten van SealteQ van coatings en slijtlagen, in het nog lopende seizoen van 2021. Hagelnieuwe bruggen en bestaande, die toe zijn aan specialistisch onderhoud. We werken voor en met partners of rechtstreeks voor overheden als provincies, gemeenten en Rijkswaterstaat. Door een combinatie van de juiste middelen ter beschikking hebben en jarenlange ervaring, vinden we voor vrijwel iedere brug een oplossing.

SLS-polymeerschuim stabiliseert ondergrond langs snelweg A12

Onze dienst Waterproofing SLS stabiliseert de ondergrond van verschillende kunstwerken bij snelweg A12, in de omgeving van Bunnik. Dat doen we in opdracht van BAM. We injecteren de ondergrond bij onder andere de Kromme Rijn, de Ecotunnel en verschillende viaducten met SLS-polymeerschuim. De ondergrond wordt hierdoor gestabiliseerd opgevuld en verdicht.

Conserveren vizierschuiven van de Nederrijn en Lek

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft SealteQ de afgelopen jaren (2017 – 2020) samen met Solidd Steel Structures als onderaannemer van Siemens gewerkt aan het conserveren van de vizierschuiven van het stuwensemble Nederrijn en Lek. Een bijzondere opdracht omdat het om 3 complexen met zes enorme vizierschuiven gaat. Vizierschuiven hebben een impact op het water in Nederland; ze reguleren het waterpeil in de grote rivieren waardoor de scheepvaart vlot en veilig kan doorvaren én het levert een bijdrage aan het nationale watermanagement.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen