Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren

Bij SealteQ zorgen we voor de juiste vloer(afwerking) voor uw bedrijf. Vaak moeten bedrijfsvloeren voldoen aan specifieke eisen. Ze moeten bijvoorbeeld tegen het gewicht van zware machines kunnen, of ze mogen geen vloeistof doorlaten. Maar naast deze functionele eisen, kunt u bij ons ook terecht voor een decoratieve vloerafwerking. Onze specialisten luisteren naar uw vraag, beoordelen de ondergrond en adviseren u over de mogelijkheden.

Bedrijfsvloeren foto 1
Bedrijfsvloeren foto 2
Bedrijfsvloeren foto 3
Bedrijfsvloeren foto 4
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Soorten vloeren

Hieronder kunt u meer lezen over de soorten vloeren:

Industriële vloeren

Wij bieden hoogwaardige industriële vloeren op maat aan. Voor elk type ondergrond gaan wij op zoek naar een passende oplossing. Ook zorgen wij ervoor dat de vloer bestand is tegen mechanische of chemische invloeden. Maar ook een decoratieve vloerafwerking behoort tot de mogelijkheden.
Onze industriële vloeren zijn onder andere:
• zwaar mechanisch belastbaar;
• chemisch resistent;
• vloeistofdicht;
• antislip;
• naadloos.

U kunt bij ons terecht voor hoog mechanisch, belastbare slurry systemen voor zware industriële vloeren tot de eenvoudige watergedragen epoxysystemen. Ook antistatische systemen, taai-elastische scheuroverbruggende gietvloeren en hoog chemicaliën- of temperatuurbestendige systemen zijn bij SealteQ in goede handen.

Vloeistofdichte vloeren

SealteQ is de applicatiespecialist op het gebied van vloeistofdichte vloeren voor bijvoorbeeld tankstations en wasplaatsen. Wij werken met gerenommeerde leveranciers. Ook krijgt ons personeel regelmatig bijscholing als het gaat om de juiste applicatietechnieken en nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen wij altijd advies op maat bieden en onze kwaliteit garanderen.

In 2000 is de regelgeving met betrekking tot de vloeistofdichtheid van vloeren of voorzieningen aangescherpt. Inrichtingen voor motorvoertuigen, opslag- en transportbedrijven, (auto)spuiterijen, drukkerijen en tankstations bijvoorbeeld moesten eerder beschikken over een PBV-verklaring. Op 1 oktober 2008 is de verplichte PBV-verklaring voor vloeistofdichte vloeren vervallen. Op verzoek van het bedrijfsleven heeft het ministerie van VROM besloten dat voortaan het inspectierapport zelf volstaat.

SealteQ is nauw betrokken bij deze ontwikkeling. Wij zijn partner voor het ontwerpen en realiseren van vloeistofdichte chemicaliën opvangbakken, betonverhardingen, de gecertificeerde aanleg van elementverharding en van ter plaatse gestorte verhardingsconstructies van beton en betonreparaties. Bovendien is onze ervaring met de applicatie van kunststofvloeren ook hier goed inzetbaar.

Antistatische vloeren

Kunststof vloeren

Projecten

Bekijk meer projecten met kunststof vloeren

Nieuwe kunststof vloerafwerking voor Royal Smilde Foods
Complex opplusproject in Rotterdam
Metalufloor designgietvloer voor Sanidirect in Heerhugowaard
Stuiterende heftrucks op staalvezelbetonvloeren zijn verleden tijd
Aanbrengen antislip coating op stalen verdiepingsvloer bij Paramelt
Het Cultuurgebouw in Hoofddorp weer voorzien van een nieuwe antislip vloercoating
Nieuwe vloerafwerking rondom fontein UMCG
Nedtrain voorzien van nieuwe epoxy vloercoating
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Nieuwe kunststof vloerafwerking voor Royal Smilde Foods

Bij SealteQ zorgen we voor de juiste vloerafwerking voor elk bedrijf. Zo ook bij Royal Smilde Foods in Heerenveen. Daar hebben onze vakspecialisten een naadloze kunststof vloerafwerking aangebracht op het productiebordes waar margarine gemaakt wordt. Een uitdagend project waarbij we de werkzaamheden in een aantal dagen moesten afronden, binnen een geplande grotere onderhoudsstop.

Complex opplusproject in Rotterdam

Na een uitgebreid onderzoek en een goede voorbereiding is SealteQ West in maart dit jaar, in opdracht van HEF Wonen, gestart met een complex project in Rotterdam.

Metalufloor designgietvloer voor Sanidirect in Heerhugowaard

Een metallic afwerking van een vloer komt (nog) niet vaak voor. In de nieuwe showroom van Sanidirect in Heerhugowaard pasten we deze relatief nieuwe, hoogwaardige vloerafwerking toe. Onze experts van SealteQ Heerenveen legden de Metalufloor designgietvloer.

Stuiterende heftrucks op staalvezelbetonvloeren zijn verleden tijd

Welke eigenaar of gebruiker van grote magazijnen kent de problemen met staalvezelbetonvloeren niet? Scheuren in vloeren, niveauverschillen en vloerdelen die omhoog staan en schotelen. Heftrucks stuiteren over de vloer. Slecht voor de rug van de bestuurder én voor de banden. Ook ontstaat regelmatig schade aan goederen. Met onze zelfontwikkelde innovatieve reparatiemethode is dat verleden tijd. De innovatie ontstond vanuit onze vestiging West en onze jarenlange ervaring in industrie en infra. Door de methode voeren we snel en met weinig (stof)overlast reparaties uit aan staalvezel betonvloeren.

Aanbrengen antislip coating op stalen verdiepingsvloer bij Paramelt

Bij Paramelt B.V. in Heerhugowaard was het aan SealteQ Ivacon om de bestaande stalen bedrijfsvloer te behandelen door er een antislip coating op aan te brengen. Door veelvuldig gebruik van de bedrijfsvloer was deze minder stroef geworden. In verband met de veiligheid is de vloer stroever gemaakt. Voor elk type ondergrond heeft SealteQ een oplossing voor het aanbrengen van een antislip coating.

Het Cultuurgebouw in Hoofddorp weer voorzien van een nieuwe antislip vloercoating

Een vloer dat door veelvuldig gebruik glad is geworden en slijtageplekken heeft, verdient het om weer te stralen. Voor de veiligheid dient de vloer ook weer voldoende stroef te worden gemaakt. Dit kan met een antislip vloercoating. SealteQ Ivacon heeft in opdracht van het Cultuurgebouw het herstel van de vloeren uitgevoerd. Met een nieuwe antislip vloercoating zijn de vloeren de eerst komende jaren weer veilig en goed beschermt. Het Cultuurgebouw is een bijzonder complex waar verschillende voorzieningen samenkomen in één gebouw. Door de grote aanloop is een goede, veilige vloer een vereiste.

Nieuwe vloerafwerking rondom fontein UMCG

Rondom de fontein, gelegen in de centrale hal van het Universitair Medisch Centrum Groningen lag al jaren een gekleurde strizovloer. De vloerafwerking die inmiddels vervangen is had haar kleur al geruime tijd verloren. SealteQ heeft de vloerafwerking vervangen door een meerlaags gekleurd epoxy systeem.

Nedtrain voorzien van nieuwe epoxy vloercoating

In opdracht van NedTrain Service heeft SealteQ begin dit jaar een nieuw vloersysteem aangebracht. Vanwege de korte beschikbaarheid van het te behandelen oppervlak, maximaal 24 uur buiten bedrijfstelling, is er gekozen voor een snel hardend vloersysteem. Dit vloersysteem was na ongeveer 12 uur weer beloopbaar en na 24 uur weer volledig belastbaar. De werkzaamheden zijn in twee fasen uitgevoerd vanwege de korte doorlooptijd. In 2018 is de eerste fase uitgevoerd en begin dit jaar is de tweede fase uitgevoerd.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen