Grootschalig betonrenovatieproject van start in Amstelveen

SealteQ Ivacon is begonnen met de uitvoering van diverse werkzaamheden aan een appartementencomplex in Amstelveen. Het project omvat betonreparaties aan 170 elementen, waaronder plafonds, consoles, opstanden en diktekanten.

Onze specialisten zijn begonnen met een grondige inspectie van het beton om scheuren en losse delen als gevolg van wapeningscorrosie te identificeren. Beschadigde plekken worden zorgvuldig gesaneerd en hersteld met specifieke reparatiemortels en epoxymortels, afhankelijk van de omvang van de schade.

Verder zal voegafdichting worden aangebracht op dilatatievoegen van balkons en dakranden, en worden de afvoeren ingeplakt. Om de waterdichtheid te waarborgen, vervangen onze vakspecialisten de pvc-buizen.

De vloeren krijgen een behandeling met hechtprimer en epoxy troffelvloeren om voldoende afschot te realiseren. Ook zal er in de lifthal een gietvloersysteem worden aangebracht, waarbij scheuren worden afgedicht en een matte seallaag wordt toegepast voor antislip. Het wordt aangebracht op diverse locaties, zoals balkons, bordessen van noodtrappen, trappenhuisvloeren en omloopranden van het dak. Hierbij worden de vloeren gereinigd en voorbereid, gevolgd door het aanbrengen van primer en antislipcoating.

Onze inzet is gericht op het creëren van een toekomstbestendige leefomgeving voor de bewoners van het appartementencomplex in Amstelveen, waarbij we ons richten op het uitvoeren van hoogwaardige werkzaamheden die niet alleen de kwaliteit en veiligheid verbeteren, maar ook bijdragen aan een verhoogde duurzaamheid op de lange termijn.

Grote lekkage in Heinenoordtunnel afgedicht
Bekijk het volgende project

Grote lekkage in Heinenoordtunnel afgedicht

Recent hebben de vakspecialisten van SealteQ West met succes een cruciaal project afgerond: het dichten van een lekkage in de Heinenoordtunnel. Gelegen onder de Oude Maas, verbindt deze tunnel de Hoeksche Waard met het eiland IJsselmonde. Met de A29 die er doorheen loopt, fungeert het als een belangrijke verbindingsweg.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen