Woningcorporatie

Woningcorporatie

Beton- en gevelreparaties, het oplossen van lekkages in kelders en vloeren, het coaten en/of ophogen van galerijen, entrees en trappenhuizen en hoog kwalitatief schilderwerk zijn belangrijke onderdelen van de service die SealteQ de woningbouwsector biedt.

Wij vinden het belangrijk dat de communicatie tussen de uitvoerende instantie en de bewoners optimaal is. Werkzaamheden verstoren vaak de dagelijkse gang van zaken en dat vraagt om klantgerichtheid, duidelijke afspraken en een strakke planning, zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Projecten

Bekijk hier meer projecten in onze markt Woningcorporatie

Nieuwe opplusvloeren in Hoogvliet
Galerijen in Beverwijk versterkt met koolstofwapening
Groot onderhoud aan complex Erasmusplein nadert voltooiing
Versterkingswerkzaamheden balkons Staedion
SealteQ Ivacon renoveert woonwijk en brengt energiebesparende maatregelen aan

Nieuwe opplusvloeren in Hoogvliet

SealteQ is gestart met een mooi en uitdagend project voor Woonbron in Hoogvliet. De komende periode gaan we de galerijen van het hoogbouwcomplex aan de Cloese voorzien van nieuwe opplusvloeren. Een opplusvloer is eigenlijk een verhoogde vloer. Dankzij zo’n opplusvloer komt de galerijvloer op dezelfde hoogte als de ingang van de woningen, waardoor bewoners gemakkelijk hun eigen huis in kunnen.

Galerijen in Beverwijk versterkt met koolstofwapening

Regelmatig zien we nieuwsberichten over vallende balkons of galerijen die afbreken van flatgebouwen. Het probleem doet zich overal in Nederland voor. Wie via Google zoekt naar vallende balkons, ziet voorbeelden van Brabant tot Friesland. Om afbrekende delen te voorkomen, versterken we de betonconstructie bij renovatie vaak constructief met koolstofwapening. SealteQ is in Nederland een van de kleine groep experts van deze toepassing. Zo versterkten onze specialisten van SealteQ Ivacon bijvoorbeeld de galerijen van een flat in Beverwijk, boven winkelcentrum de Plantage.

Groot onderhoud aan complex Erasmusplein nadert voltooiing

Een project waarvoor SealteQ West al in 2017 is gestart met het uitvoeren van inspecties, onderzoek en engineering, nadert zijn voltooiing in het najaar van 2020. Samen met Weijman Vastgoedonderhoud is in goede harmonie hard gewerkt om voor opdrachtgever Haag Wonen het complex weer duurzaam en toekomstbestendig te maken.

Versterkingswerkzaamheden balkons Staedion

Afgelopen periode heeft SealteQ bij een tweetal complexen een aantal balkons van woningcorporatie Staedion in Den Haag constructief versterkt. Nadat de balkons constructief zijn versterkt is er een nieuw coatingsysteem op de balkons aangebracht. Dit coatingsysteem zorgt op zijn beurt voor zowel een decoratieve werking als de bescherming van deze balkons.

SealteQ Ivacon renoveert woonwijk en brengt energiebesparende maatregelen aan

SealteQ Ivacon heeft in een woonwijk gelegen aan de Tjepmahof en Rijnesteinhof te Utrecht renovatiewerkzaamheden verricht. De locatie betreft een woonwijk bestaande uit diverse soorten appartementencomplexen en eengezinswoning blokken.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2023 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen