Kelderafdichting

Kelderafdichting

SealteQ heeft veel ervaring met de bestrijding van vocht in de vorm van kelderafdichting. We behandelen curatief en preventief ondergrondse bouwelementen, kelders en souterrains tegen het indringen van vocht. Hiervoor gebruiken we de meest geavanceerde technieken en hoogwaardige producten om een zo duurzaam mogelijke afdichting te realiseren.

Kelderafdichting foto 1
Kelderafdichting foto 2
Kelderafdichting foto 3
Kelderafdichting foto 4
Kelderafdichting foto 5
Kelderafdichting foto 6
Kelderafdichting foto 7
Kelderafdichting foto 8
Kelderafdichting foto 9
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Preventieve afdichting

Bij nieuwbouw of bij kelders/souterrains die goed te bereiken zijn, kunnen we bijvoorbeeld kunststofgemodificeerde bitumen aanbrengen. Hiermee kunnen we snel en tegen een aantrekkelijke prijs voor een goede preventieve afdichting zorgen.

Probleemanalyse

De eerste stap is een grondige analyse van het vochtprobleem. Om een geschikt saneringsconcept te ontwikkelen, moeten oorzaak, ernst en omvang van de schade worden vastgesteld. Vervolgens bepalen wij welke methodiek of een combinatie van technieken de beste oplossing is voor het afdichten van de kelder.

Beschikbare technieken voor kelderafdichting

Als bescherming vanaf de buitenkant niet (meer) mogelijk of niet wenselijk is, dan zijn er ook verschillende manieren om de kelder van binnenuit af te dichten. Denk aan injectiemethodes en afdichtingssystemen die bestaan uit meerdere afdichtingslagen voor een optimaal resultaat. SealteQ loopt voorop in de strijd tegen doorslaand en optrekkend vocht. We werken met uitvindingen die we in eigen huis hebben ontwikkeld. Wij geven onze opdrachtgevers dan ook met een gerust hart waterdichte garanties tot maar liefst 10 jaar.

Projecten

Bekijk meer projecten met kelderafdichting

Behandeling optrekkend vocht in Den Helder
Kelderafdichting in Keramiekmuseum Princessehof
Ervaring en expertise verhelpen lekkage bij de Raw Aron Schuster Synagoge in Amsterdam
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Behandeling optrekkend vocht in Den Helder

In de afgelopen periode hebben onze vakspecialisten van SealteQ Ivacon (Amsterdam) optrekkend vocht behandeld in een woning in Den Helder.

Kelderafdichting in Keramiekmuseum Princessehof

Eén van de mooie dingen aan ons werk is dat we op allerlei verschillende plekken komen. Zo zijn we op dit moment aan het werk in het prachtige pand van Keramiekmuseum Princessehof, midden in de historische binnenstad van Leeuwarden.

Ervaring en expertise verhelpen lekkage bij de Raw Aron Schuster Synagoge in Amsterdam

Wie in Amsterdam over de Obrechtstraat loopt, ontkomt niet aan een blikveld met daarin een imposant bouwwerk: de Raw Aron Schuster (RAS) Synagoge in Amsterdam-Zuid. Het rijksmonument - ook wel bekend als de Obrechtsjoel - wordt grondig verbouwd. Zo had de kelder een vocht- en lekkageprobleem. Die zijn inmiddels verholpen door de vakspecialisten van SealteQ West. 

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2023 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen