Kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken

Lekkages in de kelder die leiden tot vochtige plekken, schimmelplekken of een ondergelopen vloer, daar wilt u in uw woning of pand niet mee geconfronteerd worden. Is dit toch het geval? Bij SealteQ bieden we u de oplossing. Met het gebruik van innovatieve technieken en effectieve middelen kunnen we voor u de kelder waterdicht maken. Ontdek hier wat onze specialisten voor u kunnen doen om problemen met lekkage en vocht in de kelder te verhelpen.

Kelderafdichting foto 1
Kelderafdichting foto 2
Kelderafdichting foto 3
Kelderafdichting foto 4
Kelderafdichting foto 5
Kelderafdichting foto 6
Kelderafdichting foto 7
Kelderafdichting foto 8
Kelderafdichting foto 9
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Vochtproblemen in de kelder?

Bent u vanuit de overheid verantwoordelijk voor het onderhoud van overheidsgebouwen of op kleinere schaal als lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) voor onderhoud van het appartementencomplex waarin u woont? Het gebouw waarin u woont of werkt moet volkomen veilig en comfortabel zijn. Vertoont de kelder vochtplekken of ziet u zelfs gedeelten onder water staan, dan heeft dit voor u diverse nadelen. In de eerste plaats worden apparaten, voedingsmiddelen en andere spullen blootgesteld aan vocht of schimmel. Daarnaast kunnen de vochtproblemen doortrekken naar de bovenliggende verdieping waar u en anderen zich dagelijks bevinden. Zoekt u naar een oplossing om de kelder waterdicht te maken? Daarvoor bent u bij SealteQ aan het juiste adres.

Onze werkwijze voor het waterdicht maken van de kelder

Merkt u vocht- of schimmelplekken op in de kelderverdieping van uw woning of bedrijfspand? In dat geval is het zeer raadzaam het onderliggende vochtprobleem te onderzoeken en op te lossen. Neem contact op met de specialisten van SealteQ. Met de meest innovatieve technieken en methoden kunnen wij voor u de kelder waterdicht maken. Dit doen we nadat we een grondige analyse van het probleem hebben gedaan waarin de oorzaak, ernst en omvang van de schade in kaart worden gebracht. Op basis van het onderzoek bepalen we welke methodes en technieken leiden tot de beste en meest duurzame oplossing voor het vochtprobleem.

De kelder kan zowel van buitenaf als van binnenuit waterdicht gemaakt worden. Dit doen we bijvoorbeeld door kunststofgemodificeerde bitumen aan te brengen of door de kelder te impregneren dan wel te injecteren, zodat lagen met afdichtingsmateriaal ontstaan. Deze technieken passen we toe om het vochtprobleem vakkundig op te lossen. Is er in uw pand vooralsnog geen sprake van een lekkage, maar wilt u de kelder preventief waterdicht laten maken? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen.

Verzekerd van hoge kwaliteit

Bij SealteQ leggen we de focus op het leveren van hoge, duurzame kwaliteit. Dit is essentieel om een veilige woon- en werkomgeving te garanderen. In onze specialismen gericht op het versterken en verduurzamen van beton- en staalconstructies lopen we voorop. Niet alleen nemen we de veiligheidsrichtlijnen vanuit de overheid nauwlettend in acht, we hebben continue aandacht voor het ontwikkelen en verbeteren van onze technieken. Schakelt u ons in om de kelder waterdicht te maken, dan bent u verzekerd van een duurzaam resultaat.

Kelder waterdicht maken? Schakel de specialisten van SealteQ in

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing voor het vochtprobleem in de kelder? Bij SealteQ passen we innovatieve technieken toe waarmee we de kelder waterdicht maken. Door voortdurende ontwikkeling en verbetering van deze technieken kunnen we u garanderen dat de kelderverdieping voor jaren volledig waterdicht zal zijn. Wilt u hier meer informatie over of een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact met ons op voor.

Projecten

Bekijk meer projecten met kelderafdichting

Behandeling optrekkend vocht in Den Helder
Kelderafdichting in Keramiekmuseum Princessehof
Ervaring en expertise verhelpen lekkage bij de Raw Aron Schuster Synagoge in Amsterdam
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Behandeling optrekkend vocht in Den Helder

In de afgelopen periode hebben onze vakspecialisten van SealteQ Ivacon (Amsterdam) optrekkend vocht behandeld in een woning in Den Helder.

Kelderafdichting in Keramiekmuseum Princessehof

Eén van de mooie dingen aan ons werk is dat we op allerlei verschillende plekken komen. Zo zijn we op dit moment aan het werk in het prachtige pand van Keramiekmuseum Princessehof, midden in de historische binnenstad van Leeuwarden.

Ervaring en expertise verhelpen lekkage bij de Raw Aron Schuster Synagoge in Amsterdam

Wie in Amsterdam over de Obrechtstraat loopt, ontkomt niet aan een blikveld met daarin een imposant bouwwerk: de Raw Aron Schuster (RAS) Synagoge in Amsterdam-Zuid. Het rijksmonument - ook wel bekend als de Obrechtsjoel - wordt grondig verbouwd. Zo had de kelder een vocht- en lekkageprobleem. Die zijn inmiddels verholpen door de vakspecialisten van SealteQ West. 

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen