Vereniging van eigenaren (VVE)

Vereniging van eigenaren (VVE)

SealteQ heeft door heel Nederland ervaring bij Vereniging van Eigenaren (VvE). Hierbij adviseren wij de klanten over de noodzakelijke en aan te bevelen werkzaamheden. Wij begrijpen dat er een grote diversiteit zit in de technische achtergrond van de besturen en leveren daarvoor maatwerk plannen en adviezen op.

Projecten

Bekijk hier meer projecten voor onze markt VVE

Funderingsherstel Kanaal Almelo de Haandrik
Nieuwe opplusvloeren in Hoogvliet
VvE-gebouw W. Boothlaan te Amstelveen hersteld

Funderingsherstel Kanaal Almelo de Haandrik

Steeds meer huizen in Nederland hebben funderingsschade. De oorzaken hiervan zijn verschillend, maar het probleem is groot en wordt steeds groter. De inschatting is dat circa 1 miljoen woningen in Nederland met funderingsproblemen te maken kunnen krijgen. Dit is onder andere te lezen op de website van het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF): www.kcaf.nl.

Nieuwe opplusvloeren in Hoogvliet

SealteQ is gestart met een mooi en uitdagend project voor Woonbron in Hoogvliet. De komende periode gaan we de galerijen van het hoogbouwcomplex aan de Cloese voorzien van nieuwe opplusvloeren. Een opplusvloer is eigenlijk een verhoogde vloer. Dankzij zo’n opplusvloer komt de galerijvloer op dezelfde hoogte als de ingang van de woningen, waardoor bewoners gemakkelijk hun eigen huis in kunnen.

VvE-gebouw W. Boothlaan te Amstelveen hersteld

Afgelopen jaar heeft SealteQ levensduur verlengend onderhoud uitgevoerd aan het VvE gebouw aan de William Boothlaan te Amstelveen. De levensduur verlengende werkzaamheden hadden betrekking tot het herstellen van betonschades aan dakranden, consoles, plafonds en dikteranden, het vervangen van de slijtlagen op de galerijvloeren, het saneren van asbest houdende voegen. Een omvangrijke opdracht waarbij de vele werkzaamheden door onze specialisten zijn uitgevoerd en hersteld.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2023 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen