Opplusvloeren

Opplusvloeren

Vastgoedeigenaren en woningcorporaties spelen steeds vaker in op de vergrijzing door meer levensloopbestendig te bouwen en te renoveren. Voor een goede en drempelloze toegang tot de woningen worden daarom opplusvloeren vaak toegepast op galerij- en balkonvloeren.

Opplusvloeren foto 1
Opplusvloeren foto 2
Opplusvloeren foto 3
Opplusvloeren foto 4
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Opplusvloeren bestaan uit een drukvaste en lichte isolatieplaat met daarop een cementgebonden drukverdeelplaat die op de ondergrond wordt verlijmd. Mede afhankelijk van de functionele eisen die aan de vloer worden gesteld, wordt een scheuroverbruggende kunststofvloerafwerking met voldoende antislip naadloos aangebracht op het al aangebrachte ophoogpakket.

Opplusvloeren hebben een goed voorontwerp nodig waarbij voldoende aandacht is voor de te verwachten werking in de ondergrond, de mate van afschot en waterafvoer en zaken zoals gewicht en duurzaamheid van het systeem.

Naast de functionele voordelen voor een drempelloze toegang, worden opplusvloeren ook toegepast wanneer de ruimten onder de vloer extra thermische isolatie nodig hebben. Door een uitgekiende toepassing van hoogwaardige isolatieplaten kan hierin veel energiebesparing en comfortverbetering worden gerealiseerd.

Projecten

Bekijk meer projecten met opplusvloeren

Complex opplusproject in Rotterdam
Nieuwe opplusvloeren in Hoogvliet
Groot onderhoud aan complex Erasmusplein nadert voltooiing
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Complex opplusproject in Rotterdam

Na een uitgebreid onderzoek en een goede voorbereiding is SealteQ West in maart dit jaar, in opdracht van HEF Wonen, gestart met een complex project in Rotterdam.

Nieuwe opplusvloeren in Hoogvliet

SealteQ is gestart met een mooi en uitdagend project voor Woonbron in Hoogvliet. De komende periode gaan we de galerijen van het hoogbouwcomplex aan de Cloese voorzien van nieuwe opplusvloeren. Een opplusvloer is eigenlijk een verhoogde vloer. Dankzij zo’n opplusvloer komt de galerijvloer op dezelfde hoogte als de ingang van de woningen, waardoor bewoners gemakkelijk hun eigen huis in kunnen.

Groot onderhoud aan complex Erasmusplein nadert voltooiing

Een project waarvoor SealteQ West al in 2017 is gestart met het uitvoeren van inspecties, onderzoek en engineering, nadert zijn voltooiing in het najaar van 2020. Samen met Weijman Vastgoedonderhoud is in goede harmonie hard gewerkt om voor opdrachtgever Haag Wonen het complex weer duurzaam en toekomstbestendig te maken.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen