Parkeergarage Trompstraat in Den Haag succesvol hersteld

De afgelopen maanden heeft SealteQ West de parkeergarage aan de Trompstraat in Den Haag onder handen genomen. In opdracht van Haagwonen VvE Beheer hebben onze vakspecialisten een cruciale rol gespeeld bij het herstel en de versterking van de betonnen constructie.

De parkeergarage is gelegen in het bruisende stadscentrum van Den Haag. De renovatie ervan was dan ook van groot belang. Het garandeert niet alleen de veiligheid en functionaliteit voor de gebruikers, maar het draagt tevens bij aan het verbeteren van de stedelijke infrastructuur. Ondanks de vele complexiteiten binnen het project, hebben we elk onderdeel van de renovatie met grote zorg kunnen behandelen.

In de beginfase van het project hebben we een grondige inspectie gedaan van het object, waarbij de betonschade aan de kolommen, wanden en plafonds werd vastgesteld. Hierna hebben onze specialisten de losse betondelen verwijderd en het beschadigde wapeningsijzer hersteld. Met behulp van hoogwaardige reparatiemortel en spuitbeton is de stevigheid van de betonconstructie hersteld.

Nadat de betonschade succesvol was hersteld, hebben onze experts een elastische coating aangebracht. Dit biedt niet alleen langdurige bescherming tegen corrosie en slijtage, maar zorgt tevens voor een fraaie afwerking. Om de functionaliteit van de garage te verbeteren, is er een dilatatieprofiel geïnstalleerd bij de inrit, wat de stabiliteit versterkt en toekomstige schade voorkomt. Daarnaast zijn afschotcorrecties uitgevoerd en is de vloer hersteld, waardoor de veiligheid en bruikbaarheid van de inrit werden verbeterd. Dit alles draagt bij aan een vernieuwde en veiligere parkeerervaring voor alle gebruikers van de parkeergarage.

Specialismen

Gerelateerde markten

Gevelonderhoud Groninger Museum
Bekijk het volgende project

Gevelonderhoud Groninger Museum

Het Groninger Museum, een architectonisch juweeltje dat de skyline van Groningen siert, ondergaat een groots gevelonderhoud van april tot juli 2024. Dit project, gericht op het behoud van de uitstraling van het museum, wordt uitgevoerd door onze vakspecialisten van SealteQ Noord, in opdracht van de Gemeente Groningen.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen