SealteQ Heerenveen

SealteQ Heerenveen

Bezoekadres

De Ynfeart 4
8447 GM Heerenveen

Plan uw route

SealteQ Heerenveen voert met name betonconserveringsprojecten uit. Bij deze vestiging werken projectleiders met Friese roots. Zij weten daardoor wat er lokaal speelt en kunnen onze klanten ook in het Fries helpen en adviseren.

SealteQ Heerenveen foto 1
SealteQ Heerenveen foto 2
SealteQ Heerenveen foto 3
SealteQ Heerenveen foto 4
SealteQ Heerenveen foto 5
SealteQ Heerenveen foto 6
SealteQ Heerenveen foto 7
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Neem contact met ons op

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over SealteQ Heerenveen

Sinds 2010 maakt SealteQ Heerenveen onderdeel uit van de SealteQ Group. In dat jaar heeft SealteQ de onderneming Jaki Noord B.V. overgenomen met als doel om de marktpositie in met name Friesland te vergroten.

Sinds de tijd van Jaki Noord is SealteQ Heerenveen altijd een specialist geweest in het herstellen van beton en de applicatie van vloerafwerkingen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij realiseren ons dat wij een maatschappelijke rol te vervullen hebben en hanteren dan ook de Sustainable Developement Goals (SDG’s) als kapstok voor ons MVO-beleid. SDG’s zijn de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties die moeten leiden tot een betere wereld in 2030. Uit onze laatste evaluatie is gebleken dat drie SDG’s relevant zijn voor onze bedrijfsvoering en dienstverlening.

Certificeringen

De activiteiten van de SealteQ Heerenveen zijn gecertificeerd conform de onderstaande kwaliteitssystemen:

Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen.

Onze specialisten

Projecten

Bekijk onze onlangs gerealiseerde projecten

Betonherstel bij Ichthus college in Kampen
Nieuwe zwembadcoating voor Zwembad Hoogkerk
Nieuwe kunststof vloerafwerking voor Royal Smilde Foods
Kelderafdichting in Keramiekmuseum Princessehof
Zeedoksluis: een nog langere levensduur en erger voorkomen
Metalufloor designgietvloer voor Sanidirect in Heerhugowaard
Renovatie voegovergangen A6
Woldring complex voorzien van meerdere vloerafwerkingen
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Betonherstel bij Ichthus college in Kampen

In opdracht van Bouwgroep Dijkstra Draaisma zijn onze vakspecialisten van SealteQ Heerenveen aan het werk geweest bij de vernieuwbouw van het Ichthus college in Kampen.

Nieuwe zwembadcoating voor Zwembad Hoogkerk

Het heeft even geduurd, maar inmiddels hebben we al een paar weken te maken met zomerse temperaturen. Perfect weer om te zwemmen dus. Dankzij de vakspecialisten van SealteQ Heerenveen kan er deze zomer ook weer gezwommen worden in Zwembad Hoogkerk.

Nieuwe kunststof vloerafwerking voor Royal Smilde Foods

Bij SealteQ zorgen we voor de juiste vloerafwerking voor elk bedrijf. Zo ook bij Royal Smilde Foods in Heerenveen. Daar hebben onze vakspecialisten een naadloze kunststof vloerafwerking aangebracht op het productiebordes waar margarine gemaakt wordt. Een uitdagend project waarbij we de werkzaamheden in een aantal dagen moesten afronden, binnen een geplande grotere onderhoudsstop.

Kelderafdichting in Keramiekmuseum Princessehof

Eén van de mooie dingen aan ons werk is dat we op allerlei verschillende plekken komen. Zo zijn we op dit moment aan het werk in het prachtige pand van Keramiekmuseum Princessehof, midden in de historische binnenstad van Leeuwarden.

Zeedoksluis: een nog langere levensduur en erger voorkomen

Met regelmaat komt het voor dat onze vakspecialisten schades ontdekken die in eerste instantie niet opgemerkt zijn. Met de expertise die we in huis hebben, voorzien we daardoor onze opdrachtgevers vaak van nog duurzamere oplossingen dan al voorzien. Daarmee voorkomen we ook dat er sneller en vaak meer kostbare reparaties nodig zijn. We voorkomen dus erger. En bovendien zorgt het voor een nog langere levensduur van objecten. Zo ook bij de Zeedoksluis in Den Helder, die onze specialisten van SealteQ Heerenveen renoveerden.

Metalufloor designgietvloer voor Sanidirect in Heerhugowaard

Een metallic afwerking van een vloer komt (nog) niet vaak voor. In de nieuwe showroom van Sanidirect in Heerhugowaard pasten we deze relatief nieuwe, hoogwaardige vloerafwerking toe. Onze experts van SealteQ Heerenveen legden de Metalufloor designgietvloer.

Renovatie voegovergangen A6

Zaterdagavond 29 februari 2020, 20.00 uur: de A6 van Lemmer richting Joure gaat tot zondagochtend 9.30 uur dicht. De voegovergang van de Scharsterrijnbrug was los en moest worden vastgezet. Rijkswaterstaat (RWS) constateerde dat de voegovergang klapperde als er voertuigen over de brug reden.

Woldring complex voorzien van meerdere vloerafwerkingen

Met de groeiende behoefte aan studentenhuisvesting in de stad Groningen werd er in 2018 gestart met bouwen van het Woldring Complex. Een nieuwbouwproject waarmee 435 nieuwe studenten woningen en 4 commerciële ruimtes op de begane grond zijn gerealiseerd. SealteQ heeft in opdracht van hoofdaannemer Van Wijnen op elke etage van het complex een verschillende kleur vloerafwerking mogen aanbrengen.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen