Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw is onze efficiënte manier van opereren een groot pluspunt. Of het nu om een hoogbouw kantoorgevel gaat of om een complete renovatie van een parkeergarage, de medewerkers van SealteQ leveren een hoge kwaliteit van dienstverlening. Naast de technische kwaliteit krijgen ook de operationele belangen van de opdrachtgever de aandacht die ze verdienen. We leveren maatwerk.

SealteQ is een graag geziene specialist van beheer- onderhoudsoplossingen in onder andere de utiliteitsbouw. Geen wonder, want deze markt heeft, naast een juiste communicatie met opdrachtgevers, eigenaren en gebruikers, belang bij een hoge kwaliteit van onderhoud dat resulteert in tevreden gebruikers. Als dat wenselijk is, kunnen wij op basis van onze kennis van onze diensten, een meerjarenplanning voor u maken en u zo de mogelijkheid geven om een meerjarenbudget vast te stellen voor het onderhoud van uw kostbare panden. Wij treden graag op als kennispartner voor onze opdrachtgevers en denken graag strategisch mee in het ontwerpstadium. Alternatieven ontwikkelen en een benadering op basis van TCO (Total Cost of Ownership) modellen behoren eveneens tot de mogelijkheden voor onze opdrachtgevers.

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat de communicatie tussen de uitvoerende instantie en de gebruikers optimaal is. Werkzaamheden verstoren vaak de dagelijkse gang van zaken en dat vraagt om klantgerichtheid, duidelijke afspraken en een strakke planning, zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. De zojuist benoemde kwaliteiten zijn een goede reden om te kiezen voor SealteQ, want decennialange ervaring is zichtbaar in onze werkwijze. Dus houdt u van nauwkeurig, accuraat, hoge kwaliteit, een strakke planning en juiste communicatie? Dan staat SealteQ voor u klaar.

Projecten

Bekijk hier onze projecten voor de markt Utiliteitsbouw

Parkeergarage Trompstraat in Den Haag succesvol hersteld
Kathodische bescherming van Heekgarage Enschede
Renovatie zwembad 't Vlasmeer Onstwedde
Onderhoud parkeergarages Fregelaan in Amsterdam
Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam
Onderhoud parkeergarage P + R Kralingse Zoom
Bezoek op hoogte: gevelinspectie aan Leonardo Hotel in Amsterdam
Ervaring en expertise verhelpen lekkage bij de Raw Aron Schuster Synagoge in Amsterdam
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Parkeergarage Trompstraat in Den Haag succesvol hersteld

De afgelopen maanden heeft SealteQ West de parkeergarage aan de Trompstraat in Den Haag onder handen genomen. In opdracht van Haagwonen VvE Beheer hebben onze vakspecialisten een cruciale rol gespeeld bij het herstel en de versterking van de betonnen constructie.

Kathodische bescherming van Heekgarage Enschede

In het zuidelijke deel van Enschede kun je parkeren in de grootste ondergrondse parkeergarage van Nederland, de Van Heekgarage. In deze garage, onder het van Heekplein, is plek voor 1700 auto’s en de garage is 24 uur per dag/7 dagen per week geopend. Op en rondom het van Heekplein vind je het winkelhart van Enschede.

Renovatie zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het bijna tijd is voor de openluchtzwembaden om weer open te gaan. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de zwembaden in goede staat verkeren zodat de bezoekers weer een seizoen lang met veel plezier kunnen zwemmen. Deze periode wordt daarom vaak gebruik voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.

Onderhoud parkeergarages Fregelaan in Amsterdam

In de afgelopen periode zijn we aan het werk geweest bij drie parkeergarages aan de Fregelaan in Amsterdam. We hebben daar waterlekkages verholpen, betonreparaties uitgevoerd en we hebben de hellingbanen voorzien van een nieuwe slijtlaag. Als eerste hebben we de lekkages die ontstaan zijn door de bovengelegen daktuinen en loopbordessen aangepakt. Dit deden we door alle aansluitingen en details in te werken met een waterdicht membraan. Het ging hier om de aansluiting daktuin/opstand, de voegen van de afdekbanden en de voegen van de loopbordessen en trappen.

Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam

De zomerperiode is een goede tijd voor het onderhoud van binnenzwembaden. In de afgelopen periode zijn onze collega’s dan ook aan het werk geweest bij het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is één van de grootste zwemaccommodaties van Nederland.

Onderhoud parkeergarage P + R Kralingse Zoom

Onze vestigingen SealteQ West en SealteQ MCB hebben hun krachten gebundeld bij de uitvoering van een mooi project in Rotterdam. Samen werken zij aan het onderhoud van de parkeergarage P+R Kralingse Zoom. Dit is een grote parkeergarage met 1700 parkeerplaatsen, verdeeld over 6 verdiepingen.

Bezoek op hoogte: gevelinspectie aan Leonardo Hotel in Amsterdam

Naast herstelwerkzaamheden aan beton- en staalconstructies, zijn onze vakspecialisten ook regelmatig op pad om inspecties aan zulke constructies uit te voeren. Zo stonden onze collega's van SealteQ West op flinke hoogte in Amsterdam. Daar inspecteerden zij de gevels van een van de locaties van Leonardo Hotel, een hotelgroep met meerdere vestigingen in de hoofdstad.

Ervaring en expertise verhelpen lekkage bij de Raw Aron Schuster Synagoge in Amsterdam

Wie in Amsterdam over de Obrechtstraat loopt, ontkomt niet aan een blikveld met daarin een imposant bouwwerk: de Raw Aron Schuster (RAS) Synagoge in Amsterdam-Zuid. Het rijksmonument - ook wel bekend als de Obrechtsjoel - wordt grondig verbouwd. Zo had de kelder een vocht- en lekkageprobleem. Die zijn inmiddels verholpen door de vakspecialisten van SealteQ West. 

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen