Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw is onze efficiënte manier van opereren een groot pluspunt. Of het nu om een hoogbouw kantoorgevel gaat of om een complete renovatie van een parkeergarage, de medewerkers van SealteQ leveren een hoge kwaliteit van dienstverlening. Naast de technische kwaliteit krijgen ook de operationele belangen van de opdrachtgever de aandacht die ze verdienen. We leveren maatwerk.

SealteQ is een graag geziene specialist van beheer- onderhoudsoplossingen in onder andere de utiliteitsbouw. Geen wonder, want deze markt heeft, naast een juiste communicatie met opdrachtgevers, eigenaren en gebruikers, belang bij een hoge kwaliteit van onderhoud dat resulteert in tevreden gebruikers. Als dat wenselijk is, kunnen wij op basis van onze kennis van onze diensten, een meerjarenplanning voor u maken en u zo de mogelijkheid geven om een meerjarenbudget vast te stellen voor het onderhoud van uw kostbare panden. Wij treden graag op als kennispartner voor onze opdrachtgevers en denken graag strategisch mee in het ontwerpstadium. Alternatieven ontwikkelen en een benadering op basis van TCO (Total Cost of Ownership) modellen behoren eveneens tot de mogelijkheden voor onze opdrachtgevers.

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat de communicatie tussen de uitvoerende instantie en de gebruikers optimaal is. Werkzaamheden verstoren vaak de dagelijkse gang van zaken en dat vraagt om klantgerichtheid, duidelijke afspraken en een strakke planning, zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. De zojuist benoemde kwaliteiten zijn een goede reden om te kiezen voor SealteQ, want decennialange ervaring is zichtbaar in onze werkwijze. Dus houdt u van nauwkeurig, accuraat, hoge kwaliteit, een strakke planning en juiste communicatie? Dan staat SealteQ voor u klaar.

Projecten

Bekijk hier onze projecten voor de markt Utiliteitsbouw

Renovatie zwembad 't Vlasmeer Onstwedde
Onderhoud parkeergarages Fregelaan in Amsterdam
Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam
Onderhoud parkeergarage P + R Kralingse Zoom
Bezoek op hoogte: gevelinspectie aan Leonardo Hotel in Amsterdam
Ervaring en expertise verhelpen lekkage bij de Raw Aron Schuster Synagoge in Amsterdam
Veiligheid voorop in een parkeergarage van Shell
Helikopterdek van nieuwe markeringen voorzien

Renovatie zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het bijna tijd is voor de openluchtzwembaden om weer open te gaan. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de zwembaden in goede staat verkeren zodat de bezoekers weer een seizoen lang met veel plezier kunnen zwemmen. Deze periode wordt daarom vaak gebruik voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.

Onderhoud parkeergarages Fregelaan in Amsterdam

In de afgelopen periode zijn we aan het werk geweest bij drie parkeergarages aan de Fregelaan in Amsterdam. We hebben daar waterlekkages verholpen, betonreparaties uitgevoerd en we hebben de hellingbanen voorzien van een nieuwe slijtlaag. Als eerste hebben we de lekkages die ontstaan zijn door de bovengelegen daktuinen en loopbordessen aangepakt. Dit deden we door alle aansluitingen en details in te werken met een waterdicht membraan. Het ging hier om de aansluiting daktuin/opstand, de voegen van de afdekbanden en de voegen van de loopbordessen en trappen.

Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam

De zomerperiode is een goede tijd voor het onderhoud van binnenzwembaden. In de afgelopen periode zijn onze collega’s dan ook aan het werk geweest bij het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is één van de grootste zwemaccommodaties van Nederland.

Onderhoud parkeergarage P + R Kralingse Zoom

Onze vestigingen SealteQ West en SealteQ MCB hebben hun krachten gebundeld bij de uitvoering van een mooi project in Rotterdam. Samen werken zij aan het onderhoud van de parkeergarage P+R Kralingse Zoom. Dit is een grote parkeergarage met 1700 parkeerplaatsen, verdeeld over 6 verdiepingen.

Bezoek op hoogte: gevelinspectie aan Leonardo Hotel in Amsterdam

Naast herstelwerkzaamheden aan beton- en staalconstructies, zijn onze vakspecialisten ook regelmatig op pad om inspecties aan zulke constructies uit te voeren. Zo stonden onze collega's van SealteQ West op flinke hoogte in Amsterdam. Daar inspecteerden zij de gevels van een van de locaties van Leonardo Hotel, een hotelgroep met meerdere vestigingen in de hoofdstad.

Ervaring en expertise verhelpen lekkage bij de Raw Aron Schuster Synagoge in Amsterdam

Wie in Amsterdam over de Obrechtstraat loopt, ontkomt niet aan een blikveld met daarin een imposant bouwwerk: de Raw Aron Schuster (RAS) Synagoge in Amsterdam-Zuid. Het rijksmonument - ook wel bekend als de Obrechtsjoel - wordt grondig verbouwd. Zo had de kelder een vocht- en lekkageprobleem. Die zijn inmiddels verholpen door de vakspecialisten van SealteQ West. 

Veiligheid voorop in een parkeergarage van Shell

In het centrum van Den Haag renoveert SealteQ Ivacon een ondergrondse parkeergarage van Shell, in opdracht van haar vastgoedbeheerder Sodexo. Het is een logistieke uitdaging, in het drukke centrum van een grote stad. Die gaan we graag aan, op een veilige manier. Want in de aandacht voor veiligheid en het belang ervan, vinden SealteQ en Shell elkaar goed.

Helikopterdek van nieuwe markeringen voorzien

Een groot wit kruis met een rode H is vanuit de lucht boven Utrecht weer scherp te zien. Onze specialisten van SealteQ West voorzagen een helikopterdek van nieuwe coating, markering en herstelden het beton. Helikopters kunnen weer veilig landen.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2023 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen