Zwembadrenovatie bij De Hege Gerzen in Oudemirdum

SealteQ Heerenveen heeft recent met succes een belangrijk renovatieproject afgerond in opdracht van de gemeente De Fryske Marren. Het project betrof het zwembad bij recreatiegebied De Hege Gerzen te Oudemirdum, waar de coating op verschillende plaatsen losliet en slijtage vertoonde. Ook de bovenrand van de zwembadomranding was grotendeels losgeraakt.

Onze vakspecialisten werden ingeschakeld om deze schades te herstellen en het zwembad weer in optimale staat te brengen. Hierbij hebben we niet alleen de omlooprand van het zwembad gerepareerd, maar ook een nieuwe beschermende zwembadcoating aangebracht, inclusief een antislipafwerking op het schuine gedeelte.

Dankzij onze expertise en innovatieve methoden hebben we de losse delen zorgvuldig verwijderd en hersteld met hoogwaardige materialen. Vervolgens hebben we het gehele zwembadoppervlak geschuurd en stofvrij gemaakt voordat we de nieuwe lagen coating aanbrachten. Deze coating zorgt voor een duurzame en beschermende afwerking, waardoor het zwembad weer jarenlang meegaat.

De renovatie van het zwembad bij De Hege Gerzen is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan hoogwaardige, duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers. Dankzij de nauwkeurige uitvoering en het gebruik van duurzame materialen kan het zwembad weer volop gebruikt worden door bezoekers en inwoners van Oudemirdum.

Specialismen

Gerelateerde markten

Parkeergarage Trompstraat in Den Haag succesvol hersteld
Bekijk het volgende project

Parkeergarage Trompstraat in Den Haag succesvol hersteld

De afgelopen maanden heeft SealteQ West de parkeergarage aan de Trompstraat in Den Haag onder handen genomen. In opdracht van Haagwonen VvE Beheer hebben onze vakspecialisten een cruciale rol gespeeld bij het herstel en de versterking van de betonnen constructie.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen