SealteQ SLS | Stadskanaal

SealteQ SLS | Stadskanaal

Bezoekadres

Tinnegieter 31
9502 EX Stadskanaal

Postadres

Postbus 245
9500 AE Stadskanaal

Plan uw route

SealteQ SLS biedt specifiek oplossingen voor het verbeteren van dragende functies van funderingen. Het gaat zowel om funderingen van gebouwen als om funderingen van infrastructurele werken. Wat we doen is zorgen voor bodemverbetering door injectietechnieken toe te passen. Dit doen we op een innovatieve en milieubewuste manier. We injecteren de grondlagen met SLS-polymeerschuim. SealteQ Group heeft in juli 2020 de firma Waterproofing SLS B.V. (hierna SealteQ SLS) opgericht. SLS staat voor Slab Lifting and Stabilization. Het dienstenpakket van SealteQ SLS bestaat uit vier specialismen: vloerliften, opvullen van holle ruimtes, grondstabilisatie en funderingsherstel.

SealteQ SLS | Stadskanaal foto 1
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 2
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 3
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 4
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 5
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 6
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 7
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 8
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 9
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 10
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Neem contact met ons op

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over SealteQ SLS

SealteQ bestaat al 50 jaar. Reeds 40 jaar zijn wij bekend met injectietechnieken ten behoeve van waterdichtingswerken, grondstabilisaties en constructieve verlijming. Vanaf 2019 hebben wij ook de expansieve harsen ten behoeve van het liften aan ons pallet kunnen toevoegen. We hebben in Amerika onze receptuur verworven en laten deze exclusief voor SealteQ in België produceren.

Wat is SealteQ SLS?

SLS staat voor Slab Lifting and Soil Stabilization. Wij zijn gespecialiseerd in het liften van constructies, maar ook in het stabiliseren van grondpaketten onder funderingen, gebouwen en infrastructurele werken. Dit doen wij met een breed scala aan injectiemiddelen, variërend van hoog stabiele niet-expanderende harsen tot sterk expansieve harsen met hoge druksterkte.

Erkend KCAF funderingsherstelaannemer

Sinds 2021 zijn wij erkend als KCAF funderingsherstelaannemer. Al sinds 2012 is SealteQ Group actief in het versterken en verbeteren van woningen in aardbevingsgebieden. Hierbij maken wij gebruik van innovatieve producten (bv. QuakeShield) en herstelmethoden, ontwikkeld in samenwerking met onze partners.

Onze missie

Ons hogere doel is het behouden en versterken van bestaande gebouwen en infrastructurele kunstwerken. Door het verhogen van de draagkracht van funderingen en vloeren, zorgen wij ervoor dat de waarde van het object behouden blijft of zelfs vergroot wordt. Onze diensten kunnen zowel preventief als curatief worden ingezet om schade aan gebouwen en funderingen te voorkomen en om grote herstelmaatregelen en bijbehorende kosten te vermijden.

Onze langdurige projecten
Project KADH

Sinds 2021 werkt SealteQ SLS samen met partners Van Dijk Maasland en bouwbedrijf Maneschijn Vroomshoop aan de hersteloperatie van funderingen langs het kanaal Almelo de Haandrik, in opdracht van de provincie Overijssel. Het onafhankelijke kennisinstituut KCAF fungeert hierbij als adviseur.

Project Duurzaam Herstel

Dit project van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) richt zich op het duurzaam herstellen van woningen in het aardbevingsgebied, met als doel de kans op toekomstige herstelschade aanzienlijk te verkleinen. Dit gaat vaak gepaard met het herstel van (deels) aangetaste funderingen, in samenwerking met Van Wijnen, Bouwzorg Fryslân bv en W2N Engineers.

Preventieve inzet

Voor provinciale en rijkswegen biedt SealteQ SLS preventieve en curatieve injecties aan bij geringe verzakkingen en uitspoelingen. Dit helpt uitgebreide en tijdrovende asfalt herstelmaatregelen voorkomen, wat leidt tot minder maatschappelijke lasten en filedruk.

SealteQ SLS staat voor innovatieve oplossingen en duurzame resultaten, waardoor eigendommen beschermd blijven tegen toekomstige problemen.

Dit is SealteQ SLS 

Onze specialisten

Projecten

Bekijk onze onlangs gerealiseerde projecten

Funderingsherstel in Daalerveen
SealteQ SLS injecteert zeedijk Farmsum
Grondstabilisatie door middel van injectietechnieken voor Combinatie Herepoort
Funderingsherstel Kanaal Almelo de Haandrik
SLS-polymeerschuim stabiliseert ondergrond langs snelweg A12
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Funderingsherstel in Daalerveen

In een recent project in Daalerveen hebben de vakspecialisten van SealteQ SLS een cruciale rol gespeeld bij het funderingsherstel van een pand dat door ongelijke zettingen en een deels bezweken fundering erg veel schade had. Het probleem in de fundering van de woning vereiste een doordachte aanpak om verdere schade te voorkomen én de bewoners te ontzien tijdens de funderingshersteloperatie.

SealteQ SLS injecteert zeedijk Farmsum

Een prachtige werkplek voor de vakspecialisten van SealteQ SLS deze week. Zij waren de afgelopen dagen namelijk te vinden op de zeedijk in Farmsum.

Grondstabilisatie door middel van injectietechnieken voor Combinatie Herepoort

In het weekend van 24, 25 en 26 februari heeft Combinatie Herepoort onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de langsvoeg van een deel van de tijdelijke ringweg. Onderdeel van deze onderhoudswerkzaamheden is het stabiliseren van de onderliggende fundering en gewapende grondconstructie door middel van injectietechnieken.

Funderingsherstel Kanaal Almelo de Haandrik

Steeds meer huizen in Nederland hebben funderingsschade. De oorzaken hiervan zijn verschillend, maar het probleem is groot en wordt steeds groter. De inschatting is dat circa 1 miljoen woningen in Nederland met funderingsproblemen te maken kunnen krijgen. Dit is onder andere te lezen op de website van het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF): www.kcaf.nl.

SLS-polymeerschuim stabiliseert ondergrond langs snelweg A12

Onze dienst Waterproofing SLS stabiliseert de ondergrond van verschillende kunstwerken bij snelweg A12, in de omgeving van Bunnik. Dat doen we in opdracht van BAM. We injecteren de ondergrond bij onder andere de Kromme Rijn, de Ecotunnel en verschillende viaducten met SLS-polymeerschuim. De ondergrond wordt hierdoor gestabiliseerd opgevuld en verdicht.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen