SealteQ SLS | Stadskanaal

SealteQ SLS | Stadskanaal

Bezoekadres

Tinnegieter 31
9502 EX Stadskanaal

Postadres

Postbus 245
9500 AE Stadskanaal

Plan uw route

SealteQ SLS biedt specifiek oplossingen voor het verbeteren van dragende functies van funderingen. Het gaat zowel om funderingen van gebouwen als om funderingen van infrastructurele werken. Wat we doen is zorgen voor bodemverbetering door injectietechnieken toe te passen. Dit doen we op een innovatieve en milieubewuste manier. We injecteren de grondlagen met SLS-polymeerschuim. SealteQ Group heeft in juli 2020 de firma Waterproofing SLS B.V. (hierna SealteQ SLS) opgericht. SLS staat voor Slab Lifting and Stabilization. Het dienstenpakket van SealteQ SLS bestaat uit vier specialismen: vloerliften, opvullen van holle ruimtes, grondstabilisatie en funderingsherstel.

SealteQ SLS | Stadskanaal foto 1
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 2
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 3
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 4
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 5
SealteQ SLS | Stadskanaal foto 6
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Onze specialisten

Projecten

Bekijk onze onlangs gerealiseerde projecten

Funderingsherstel in Daalerveen
SealteQ SLS injecteert zeedijk Farmsum
Grondstabilisatie door middel van injectietechnieken voor Combinatie Herepoort
Funderingsherstel Kanaal Almelo de Haandrik
SLS-polymeerschuim stabiliseert ondergrond langs snelweg A12
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Funderingsherstel in Daalerveen

In een recent project in Daalerveen hebben de vakspecialisten van SealteQ SLS een cruciale rol gespeeld bij het funderingsherstel van een pand dat door ongelijke zettingen en een deels bezweken fundering erg veel schade had. Het probleem in de fundering van de woning vereiste een doordachte aanpak om verdere schade te voorkomen én de bewoners te ontzien tijdens de funderingshersteloperatie.

SealteQ SLS injecteert zeedijk Farmsum

Een prachtige werkplek voor de vakspecialisten van SealteQ SLS deze week. Zij waren de afgelopen dagen namelijk te vinden op de zeedijk in Farmsum.

Grondstabilisatie door middel van injectietechnieken voor Combinatie Herepoort

In het weekend van 24, 25 en 26 februari heeft Combinatie Herepoort onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de langsvoeg van een deel van de tijdelijke ringweg. Onderdeel van deze onderhoudswerkzaamheden is het stabiliseren van de onderliggende fundering en gewapende grondconstructie door middel van injectietechnieken.

Funderingsherstel Kanaal Almelo de Haandrik

Steeds meer huizen in Nederland hebben funderingsschade. De oorzaken hiervan zijn verschillend, maar het probleem is groot en wordt steeds groter. De inschatting is dat circa 1 miljoen woningen in Nederland met funderingsproblemen te maken kunnen krijgen. Dit is onder andere te lezen op de website van het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF): www.kcaf.nl.

SLS-polymeerschuim stabiliseert ondergrond langs snelweg A12

Onze dienst Waterproofing SLS stabiliseert de ondergrond van verschillende kunstwerken bij snelweg A12, in de omgeving van Bunnik. Dat doen we in opdracht van BAM. We injecteren de ondergrond bij onder andere de Kromme Rijn, de Ecotunnel en verschillende viaducten met SLS-polymeerschuim. De ondergrond wordt hierdoor gestabiliseerd opgevuld en verdicht.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen