Overheid

Overheid

SealteQ heeft een ruime en frequent terugkerende klantenkring in de overheid. Lokale, provinciale en landelijke overheidsorganisaties weten ons te vinden met hun vraagstukken. Zowel bij overheidsgebouwen, zwembaden, parkeergarages, als bij infrastructurele werken is SealteQ de betrouwbare partner voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

Projecten

Bekijk hier onze projecten in de markt Overheid

Renovatie postkantoor Den Helder
Zwembadrenovatie bij De Hege Gerzen in Oudemirdum
Parkeergarage Trompstraat in Den Haag succesvol hersteld
Kathodische bescherming van Heekgarage Enschede
Renovatie zwembad 't Vlasmeer Onstwedde
Nieuw conserveringssysteem kunstwerk de Kringel
Kelderafdichting in Keramiekmuseum Princessehof
Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Renovatie postkantoor Den Helder

In de pittoreske stad Den Helder, waar de zeelucht zich vermengt met een rijke geschiedenis, verrijst een nieuw hoofdstuk van restauratie en vernieuwing. Het voormalige postkantoor ondergaat momenteel een grondige metamorfose dankzij de expertise en het vakmanschap van SealteQ, in opdracht van het aannemingsbedrijf A. Tuin.

Zwembadrenovatie bij De Hege Gerzen in Oudemirdum

SealteQ Heerenveen heeft recent met succes een belangrijk renovatieproject afgerond in opdracht van de gemeente De Fryske Marren. Het project betrof het zwembad bij recreatiegebied De Hege Gerzen te Oudemirdum, waar de coating op verschillende plaatsen losliet en slijtage vertoonde. Ook de bovenrand van de zwembadomranding was grotendeels losgeraakt.

Parkeergarage Trompstraat in Den Haag succesvol hersteld

De afgelopen maanden heeft SealteQ West de parkeergarage aan de Trompstraat in Den Haag onder handen genomen. In opdracht van Haagwonen VvE Beheer hebben onze vakspecialisten een cruciale rol gespeeld bij het herstel en de versterking van de betonnen constructie.

Kathodische bescherming van Heekgarage Enschede

In het zuidelijke deel van Enschede kun je parkeren in de grootste ondergrondse parkeergarage van Nederland, de Van Heekgarage. In deze garage, onder het van Heekplein, is plek voor 1700 auto’s en de garage is 24 uur per dag/7 dagen per week geopend. Op en rondom het van Heekplein vind je het winkelhart van Enschede.

Renovatie zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het bijna tijd is voor de openluchtzwembaden om weer open te gaan. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de zwembaden in goede staat verkeren zodat de bezoekers weer een seizoen lang met veel plezier kunnen zwemmen. Deze periode wordt daarom vaak gebruik voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.

Nieuw conserveringssysteem kunstwerk de Kringel

Het van Heekplein is een plein in de binnenstad van Enschede. Dit plein is ontstaan als onderdeel van de naoorlogse stadsvernieuwing. Nu vind je op en rondom dit plein het winkelhart van Enschede. Er zijn veel winkels van bekende winkelketens en elke dinsdag en zaterdag is er markt. Op dit plein staat ook kunstwerk de Kringel.

Kelderafdichting in Keramiekmuseum Princessehof

Eén van de mooie dingen aan ons werk is dat we op allerlei verschillende plekken komen. Zo zijn we op dit moment aan het werk in het prachtige pand van Keramiekmuseum Princessehof, midden in de historische binnenstad van Leeuwarden.

Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam

De zomerperiode is een goede tijd voor het onderhoud van binnenzwembaden. In de afgelopen periode zijn onze collega’s dan ook aan het werk geweest bij het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is één van de grootste zwemaccommodaties van Nederland.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen