Balkon- en galerijrenovatie

Balkon- en galerijrenovatie

Een van de grootste veroorzakers van betonschade aan galerijen en balkons is vocht. Als vocht in het beton trekt, kan de wapening gaan roesten waardoor er betonrot ontstaat. Dit heeft grote gevolgen omdat de constructie hierdoor zijn kracht verliest.

Balkon- en galerijrenovatie foto 1
Balkon- en galerijrenovatie foto 2
Balkon- en galerijrenovatie foto 3
Balkon- en galerijrenovatie foto 4
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Herstellen en voorkomen

Onze specialisten kunnen de schade die door betonrot is ontstaan herstellen. Meer over betonherstel kunt u lezen op de pagina betonreparatie en betonrenovatie. Om te voorkomen dat er in de toekomst opnieuw schade aan uw balkon of galerij ontstaat, is het belangrijk om na reparatie ook de oorzaak weg te nemen.

Versterken

Dat betekent dat het balkon of de galerij tegen vocht beschermd moet worden. Er zijn verschillende manieren waarop we dit kunnen doen. Daarnaast kunnen we balkons en galerijen ook versterken en daarmee de levensduur verlengen. Neem voor meer informatie over  de mogelijkheden contact met ons op.

 

Projecten

Bekijk meer projecten met balkon- en galerijrenovatie

Herstelwerkzaamheden balkons flatgebouw Tuynenburg
Constructieve herstelwerkzaamheden in Rotterdam
Galerijen in Beverwijk versterkt met koolstofwapening
Onderhoudswerkzaamheden  aan de balkons van woonzorgcomplex De Zetter in Rotterdam afgerond
Groot onderhoud aan complex Erasmusplein nadert voltooiing
VvE-gebouw W. Boothlaan te Amstelveen hersteld
Versterkingswerkzaamheden balkons Staedion
SealteQ Ivacon renoveert woonwijk en brengt energiebesparende maatregelen aan
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Herstelwerkzaamheden balkons flatgebouw Tuynenburg

In opdracht van Coen Hagedoorn Bouw hebben de vakspecialisten van SealteQ Ivacon zich beziggehouden met het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan de balkons van flatgebouw Tuynenburg in Rotterdam.

Constructieve herstelwerkzaamheden in Rotterdam

Eind augustus is SealteQ West in opdracht van Hef Wonen gestart met de constructieve herstelwerkzaamheden aan het woonblok Dordtsestraatweg hoek Jan Ligthartstraat in Rotterdam. Inmiddels is ook het lange woonblok aan de Dordtsestraatweg in de steigers gezet voor een grondige aanpak van de balkons. Zowel de balkons aan de voorgevel als de achtergevel worden constructief versterkt en daarna duurzaam afgewerkt.

Galerijen in Beverwijk versterkt met koolstofwapening

Regelmatig zien we nieuwsberichten over vallende balkons of galerijen die afbreken van flatgebouwen. Het probleem doet zich overal in Nederland voor. Wie via Google zoekt naar vallende balkons, ziet voorbeelden van Brabant tot Friesland. Om afbrekende delen te voorkomen, versterken we de betonconstructie bij renovatie vaak constructief met koolstofwapening. SealteQ is in Nederland een van de kleine groep experts van deze toepassing. Zo versterkten onze specialisten van SealteQ Ivacon bijvoorbeeld de galerijen van een flat in Beverwijk, boven winkelcentrum de Plantage.

Onderhoudswerkzaamheden aan de balkons van woonzorgcomplex De Zetter in Rotterdam afgerond

SealteQ voerde de afgelopen periode betonrenovaties uit aan woonzorgcomplex De Zetter aan de Tattistraat in Rotterdam. De zeembalkons van zowel de voor- als de achterzijde van het zes verdiepingen tellende woonzorgcomplex zijn gerenoveerd. SealteQ Ivacon voerde de werkzaamheden uit in opdracht van Trendzet Bouw B.V. Inmiddels kunnen bewoners weer veilig van hun balkons genieten. 

Groot onderhoud aan complex Erasmusplein nadert voltooiing

Een project waarvoor SealteQ West al in 2017 is gestart met het uitvoeren van inspecties, onderzoek en engineering, nadert zijn voltooiing in het najaar van 2020. Samen met Weijman Vastgoedonderhoud is in goede harmonie hard gewerkt om voor opdrachtgever Haag Wonen het complex weer duurzaam en toekomstbestendig te maken.

VvE-gebouw W. Boothlaan te Amstelveen hersteld

Afgelopen jaar heeft SealteQ levensduur verlengend onderhoud uitgevoerd aan het VvE gebouw aan de William Boothlaan te Amstelveen. De levensduur verlengende werkzaamheden hadden betrekking tot het herstellen van betonschades aan dakranden, consoles, plafonds en dikteranden, het vervangen van de slijtlagen op de galerijvloeren, het saneren van asbest houdende voegen. Een omvangrijke opdracht waarbij de vele werkzaamheden door onze specialisten zijn uitgevoerd en hersteld.

Versterkingswerkzaamheden balkons Staedion

Afgelopen periode heeft SealteQ bij een tweetal complexen een aantal balkons van woningcorporatie Staedion in Den Haag constructief versterkt. Nadat de balkons constructief zijn versterkt is er een nieuw coatingsysteem op de balkons aangebracht. Dit coatingsysteem zorgt op zijn beurt voor zowel een decoratieve werking als de bescherming van deze balkons.

SealteQ Ivacon renoveert woonwijk en brengt energiebesparende maatregelen aan

SealteQ Ivacon heeft in een woonwijk gelegen aan de Tjepmahof en Rijnesteinhof te Utrecht renovatiewerkzaamheden verricht. De locatie betreft een woonwijk bestaande uit diverse soorten appartementencomplexen en eengezinswoning blokken.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen