Grote lekkage in Heinenoordtunnel afgedicht

Recent hebben de vakspecialisten van SealteQ West met succes een cruciaal project afgerond: het dichten van een lekkage in de Heinenoordtunnel. Gelegen onder de Oude Maas, verbindt deze tunnel de Hoeksche Waard met het eiland IJsselmonde. Met de A29 die er doorheen loopt, fungeert het als een belangrijke verbindingsweg.

Onze experts kregen enkele weken geleden het dringende verzoek om een lastige lekkage bij een mootvoeg in de tunnel aan te pakken. Dit was een urgente kwestie, aangezien de voegen vaak het zwakke punt vormen in de constructie van een tunnel en de lekkages ook tot veel overlast voor de weggebruikers kunnen leiden. Met onze expertise en jarenlange ervaring in de sector, hebben we in goede samenwerking met Nebest de lekkage effectief weten te stoppen.

Dit hebben we gedaan door middel van onze innovatieve ‘vlokkenmethode’. Deze methode is specifiek ontworpen voor situaties met sterk stromende lekkages. Het heeft zich opnieuw bewezen als een betrouwbare oplossing voor kritische lekkages in tunnels.

Wat het project extra uitdagend maakte, was de beperkte voorbereidingstijd. SealteQ staat bekend om het leveren van hoogwaardige resultaten, zelfs onder tijdsdruk, dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid. Natuurlijk is ook de bereidheid om de problemen aan te pakken, ook wanneer er druk op de planning staat, een prestatie op zich.

Het afgelopen Paasweekend hebben onze vakspecialisten, opnieuw met grote spoed en onder grote tijdsdruk gelinjectietechnieken toegepast in de Beneluxtunnel. Dit bevestigt onze niet aflatende inzet om onder uitdagende omstandigheden specialistische oplossingen te blijven leveren voor onze opdrachtgevers.

Specialismen

Gerelateerde markten

Herstelwerkzaamheden balkons flatgebouw Tuynenburg
Bekijk het volgende project

Herstelwerkzaamheden balkons flatgebouw Tuynenburg

In opdracht van Coen Hagedoorn Bouw hebben de vakspecialisten van SealteQ Ivacon zich beziggehouden met het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan de balkons van flatgebouw Tuynenburg in Rotterdam.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen