Parkeergarages

Parkeergarages

SealteQ is expert in het aanleggen, repareren en onderhouden van kunststof vloerafwerkingen voor parkeergarages. Als geen ander weten wij, dat parkeergaragevloeren sterk, stroef, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en goed te reinigen moeten zijn. Daarbij zorgen we ook voor de juiste beleving en uitstraling, een functionele indeling en logische routing. Natuurlijk houden we ook rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften.

Parkeergarages foto 1
Parkeergarages foto 2
Parkeergarages foto 3
Parkeergarages foto 4
Parkeergarages foto 5
Parkeergarages foto 6
Parkeergarages foto 7
Parkeergarages foto 8
Parkeergarages foto 9
Parkeergarages foto 10
Parkeergarages foto 11
Parkeergarages foto 12
Parkeergarages foto 13
Parkeergarages foto 14
Parkeergarages foto 15
Parkeergarages foto 16
Parkeergarages foto 17
Parkeergarages foto 18
Parkeergarages foto 19
Parkeergarages foto 20
Parkeergarages foto 21
Parkeergarages foto 22
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Soorten parkeergaragevloeren

Wij hebben verschillende soorten vloerafwerkingen voor parkeergarages in ons assortiment. Op basis van de situatie en uw wensen, geven wij u passend advies voor uw parkeergaragevloer. Voor al onze vloeren gelden in ieder geval de volgende kenmerken:

  • naadloos;
  • vloeistofdicht;
  • slijtvast;
  • krasbestendig;
  • gemakkelijk te reinigen.

Belijning, pictogrammen en routing

Wij kunnen parkeergaragevloeren in iedere gewenste maat en afwerking maken. We zorgen voor de belijning, pictogrammen en routing in verschillende kleuren, zodat de parkeervakken en uitgang makkelijk te vinden zijn. Andere wensen kunnen we in overleg afstemmen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Projecten

Bekijk meer projecten met parkeergarages

Parkeergarage Trompstraat in Den Haag succesvol hersteld
Onderhoud parkeergarages Fregelaan in Amsterdam
Veiligheid voorop in een parkeergarage van Shell
Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade
Renovatie en coaten van de vloeren in parkeergarage De Brouwerij te Enschede
Vloeren in parkeergarage Willinkplein te Emmen gerenoveerd en voorzien van een nieuw coatingsysteem
SealteQ West behandelt vloer parkeergarage hoofdkantoor Waternet
Nieuw coatingsysteem parkeergarage Noord & Zuid UMCG
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Parkeergarage Trompstraat in Den Haag succesvol hersteld

De afgelopen maanden heeft SealteQ West de parkeergarage aan de Trompstraat in Den Haag onder handen genomen. In opdracht van Haagwonen VvE Beheer hebben onze vakspecialisten een cruciale rol gespeeld bij het herstel en de versterking van de betonnen constructie.

Onderhoud parkeergarages Fregelaan in Amsterdam

In de afgelopen periode zijn we aan het werk geweest bij drie parkeergarages aan de Fregelaan in Amsterdam. We hebben daar waterlekkages verholpen, betonreparaties uitgevoerd en we hebben de hellingbanen voorzien van een nieuwe slijtlaag. Als eerste hebben we de lekkages die ontstaan zijn door de bovengelegen daktuinen en loopbordessen aangepakt. Dit deden we door alle aansluitingen en details in te werken met een waterdicht membraan. Het ging hier om de aansluiting daktuin/opstand, de voegen van de afdekbanden en de voegen van de loopbordessen en trappen.

Veiligheid voorop in een parkeergarage van Shell

In het centrum van Den Haag renoveert SealteQ Ivacon een ondergrondse parkeergarage van Shell, in opdracht van haar vastgoedbeheerder Sodexo. Het is een logistieke uitdaging, in het drukke centrum van een grote stad. Die gaan we graag aan, op een veilige manier. Want in de aandacht voor veiligheid en het belang ervan, vinden SealteQ en Shell elkaar goed.

Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade

SealteQ Noord renoveert de Irenegarage in Enschede. Het is de vierde parkeergarage die we in opdracht van de gemeente Enschede doen. De H.J. van Heek-, Stationsplein- en de Brouwerijgarage renoveerden we al eerder voor deze opdrachtgever. De parkeergarage krijgt een upgrade. We zetten onze ervaring, middelen en bewezen technieken daarvoor in. In de garage renoveren we het beton en brengen we nieuwe belijningen aan.

Renovatie en coaten van de vloeren in parkeergarage De Brouwerij te Enschede

SealteQ voert in opdracht van de gemeente Enschede een betonrenovatie uit in parkeergarage De Brouwerij in Enschede. De werkzaamheden houden in dat de vloeren van 10 parkeerlagen, inclusief het bovendek, worden gerenoveerd en gecoat. Samen is dit goed voor zo’n 8000 m2 vloeroppervlakte. De toe- en afritten tussen de parkeerdekken worden tijdens de renovatie ook voorzien van een beschermende coating. Parkeergarage De Brouwerij heeft een parkeercapaciteit van 300 plekken.

Vloeren in parkeergarage Willinkplein te Emmen gerenoveerd en voorzien van een nieuw coatingsysteem

SealteQ Noord heeft van de Gemeente Emmen de opdracht gekregen om de vloeren van de bestaande parkeergarage te renoveren en te voorzien van een nieuwe coatinglaag. Daarnaast is ook de opdracht gekregen van AKOR Bouw bv om de vloer, aansluitend op de bestaande -1 vloer, te voorzien van een gelijkend coatingsysteem.

SealteQ West behandelt vloer parkeergarage hoofdkantoor Waternet

In opdracht van Waternet heeft SealteQ West de rijpaden van de vloeren van de parkeergarage van het hoofdkantoor van Waternet gestraald en voorzien van nieuwe looppaden inclusief belijning. De straal- en coatingswerkzaamheden zijn ’s avonds na kantoortijd uitgevoerd.

Nieuw coatingsysteem parkeergarage Noord & Zuid UMCG

SealteQ  heeft een nieuw coatingsysteem in Parkeergarage Noord & Zuid van het UMCG te Groningen aangebracht. Het UMCG bezit 2 ondergrondse parkeergarages met een capaciteit van circa 2.500 auto's.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen