Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Er zijn verschillende redenen waarom een gevelrenovatie nodig kan zijn. Gevels kunnen ernstige gebreken vertonen, of vervuild zijn. Ook kan schade dreigen als gevolg van verroeste en/of ontbrekende spouwankers. Bovendien kunnen gevels vorstschade hebben of kunnen ze scheurvorming en vochtdoorslag vertonen. In deze gevallen is integrale gevelrenovatie vaak de enige juiste oplossing.

Gevelrenovatie foto 1
Gevelrenovatie foto 2
Gevelrenovatie foto 3
Gevelrenovatie foto 4
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Renovatietechnieken

SealteQ zorgt ervoor dat het object/complex weer de uitstraling van vroeger krijgt. Wij herstellen de functionele eigenschappen van de gevel. Zo kan de veiligheid weer duurzaam gegarandeerd worden. Wij doen dit door de onderstaande renovatietechnieken toe te passen.

  • reinigen van gevels (stralen, waterreiniging);
  • vervangen van slecht metsel- en/of voegwerk;
  • aanbrengen van renovatie spouwankers;
  • het verlijmen of versterken van scheuren in voegwerk en gevels;
  • het maken van dilatatie- en zetvoegen;
  • aanbrengen van hydrofobeermiddelen of nano coatings.

Gevelonderhoud

Maar voorkomen is natuurlijk nog beter dan genezen. De gevel van een gebouw moet weer en wind kunnen doorstaan. Zeker in Nederland is regelmatig onderhoud van gevels erg belangrijk zodat ze bestand blijven tegen ons regenachtige klimaat. Dit zorgt bijvoorbeeld voor schade aan de gevel of voor verkleuring. Dat heeft invloed op de uitstraling van uw pand en bij schade zelfs op uw energierekening. Door uw gevel goed te onderhouden, kunt u dit voorkomen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Projecten

Bekijk meer projecten met gevelrenovatie

Bezoek op hoogte: gevelinspectie aan Leonardo Hotel in Amsterdam

Bezoek op hoogte: gevelinspectie aan Leonardo Hotel in Amsterdam

Naast herstelwerkzaamheden aan beton- en staalconstructies, zijn onze vakspecialisten ook regelmatig op pad om inspecties aan zulke constructies uit te voeren. Zo stonden onze collega's van SealteQ West op flinke hoogte in Amsterdam. Daar inspecteerden zij de gevels van een van de locaties van Leonardo Hotel, een hotelgroep met meerdere vestigingen in de hoofdstad.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen