Zwembaden

Zwembaden

SealteQ is specialist in het aanbrengen van coatingsystemen in zwembaden. Een coating beschermt het zwembad en geeft het meteen een frisse uitstraling. Ook is het mogelijk om een decoratieve coating aan te brengen

Zwembaden foto 1
Zwembaden foto 2
Zwembaden foto 3
Zwembaden foto 4
Zwembaden foto 5
Zwembaden foto 6
Zwembaden foto 7
Zwembaden foto 8
Zwembaden foto 9
Zwembaden foto 10
Zwembaden foto 11
Zwembaden foto 12
Zwembaden foto 13
Zwembaden foto 14
Zwembaden foto 15
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Als het nodig is voeren we eerst herstellende werkzaamheden aan het zwembad uit. Bijvoorbeeld als er sprake is van schade aan het beton of aan het tegelwerk. Om ongelukken door uitglijden te voorkomen, kunnen wij de bodem van uw zwembad ook voorzien van een antisliplaag. Om er tenslotte voor te zorgen dat de belijning en eventuele teksten weer goed zichtbaar zijn.

Een zwembad renoveren kan niet het hele jaar door. Groot onderhoud aan buitenzwembaden vindt plaats buiten het zwembadseizoen, dus in het najaar of het vroege voorjaar. Vaak zijn de weersomstandigheden dan niet ideaal. Daarom maken wij tijdens de werkzaamheden gebruik van tenten en klimaatbeheersing om ons werk goed uit te kunnen voeren. Zo hoeft er tijdens het seizoen geen zwembaddag gemist worden.

Projecten

Bekijk meer projecten met zwembaden

Nieuwe zwembadcoating voor Zwembad Hoogkerk
Renovatie zwembad 't Vlasmeer Onstwedde
Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam
Renovatie peuterbad van zwembad Moekesgat in Ter Apel
Nieuw coatingsysteem zwembad de Leewal in Exloo
Uitvoeren werkzaamheden waterglijbanen Hof van Saksen
Zwembadcoating Harderwijk
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Nieuwe zwembadcoating voor Zwembad Hoogkerk

Het heeft even geduurd, maar inmiddels hebben we al een paar weken te maken met zomerse temperaturen. Perfect weer om te zwemmen dus. Dankzij de vakspecialisten van SealteQ Heerenveen kan er deze zomer ook weer gezwommen worden in Zwembad Hoogkerk.

Renovatie zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het bijna tijd is voor de openluchtzwembaden om weer open te gaan. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de zwembaden in goede staat verkeren zodat de bezoekers weer een seizoen lang met veel plezier kunnen zwemmen. Deze periode wordt daarom vaak gebruik voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.

Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam

De zomerperiode is een goede tijd voor het onderhoud van binnenzwembaden. In de afgelopen periode zijn onze collega’s dan ook aan het werk geweest bij het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is één van de grootste zwemaccommodaties van Nederland.

Renovatie peuterbad van zwembad Moekesgat in Ter Apel

SealteQ heeft op 17 april jl. weer een leuk project, het renoveren van een peuterbad, naar tevredenheid kunnen opleveren aan gemeente Westerwolde. Leuk omdat deze opdracht weer net even anders was. Naast het technisch renoveren van het peuterbad van zwembad Moekesgat hebben onze collega’s van SealteQ Noord dit ook verfraaid. Het bad is opgefleurd met verschillende zeedieren. Extra speelplezier gegarandeerd voor de allerkleinsten onder ons!

Nieuw coatingsysteem zwembad de Leewal in Exloo

Met de zomer in aantocht, heeft SealteQ verschillende opdrachten met betrekking tot het onderhoud van zwembaden. Vorige maand heeft SealteQ al bij Zwembad De Delte te Gorredijk onderhoud uitgevoerd en afgelopen maand heeft SealteQ het recreatiebad en peuterbad van Zwembad De Leewal voorzien van een nieuw coatingsysteem. De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit vernieuwing van een aantal losse onderdelen, het reinigen van het peuterbad en het coaten van het recreatiebad.

Uitvoeren werkzaamheden waterglijbanen Hof van Saksen

In opdracht van Brands Bouw Emmen heeft SealteQ Noord B.V. werkzaamheden verricht aan het grootste indoor waterglijbanencomplex van de wereld; de Waterwereld van Hof van Saksen. Vanaf nu is dit, met in totaal 1,54 miljoen water per uur circulerende waterglijbanencomplex, geopend.

Zwembadcoating Harderwijk

In opdracht van de Gemeente Harderwijk zijn er onderhoudswerkzaamheden door SealteQ verricht in het buitenbad. De opdracht die in eerste instantie alleen bestond uit het deels vervangen van de polyurea onderlaag en het opnieuw coaten van het wedstrijd bad, zijn gedurende de werkzaamheden flink uitgebreid.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen