• Revitalisatie radiotelescoop Dwingeloo

 • Terug

  SealteQ beschermt en behoudt

  SealteQ beschermt en behoudt

  Waardevolle civieltechnische, infrastructurele en industriële installaties en vastgoed objecten in de woningbouw- en utiliteitssector beschermen en behouden, dat is waar de SealteQ Group voor staat. Met een (inter)nationale en multidisciplinaire aanpak en een regionale verankering van specialistische bedrijven hebben wij in de afgelopen veertig jaar een vooraanstaande positie in de markt verkregen en deze te weten continueren.

  Onze expertise

  Met 6 locaties verspreid door Nederland en circa 220 specialisten verzorgen wij onze diensten. Het initiëren van onderhoud beheerplannen, schade inspectieplannen, technische advisering, budgettering tot en met de uitvoering en nazorg in beton en staal onderhoud- en nieuwbouwplannen. Van waterdichte werken (kelder- en tunnelbouw) en hoogwaardige staalbescherming (aluminiseren) tot grootschalige kunststofcoating applicaties (P-garages) en brandvertragende toepassingen (staal- en betonconstructies). Hoog specialistisch werk door SealteQ, hierdoor kunnen wij ons een grote groep van (inter)nationale opdrachtgevers tot onze klantenkring rekenen.

  Ontwikkeling & innovatie

  We zijn ons ervan bewust dat innovatie essentieel is om te kunnen groeien. Voortdurend passen we onze diensten en processen aan en verbeteren we de functionaliteit. We willen te allen tijde passende oplossingen vinden voor onze opdrachtgevers.

  Corporate film

  www.werkenbijsealteq.com