• Staalconservering en epoxyslijtlaag

 • Terug

  Over SealteQ

  Over SealteQ

  Over SealteQ

  Waardevolle civieltechnische, infrastructurele en industriële installaties en vastgoed objecten in de woningbouw- en utiliteitssector beschermen en behouden, dat is waar de SealteQ Group voor staat. Met een (inter)nationale en multidisciplinaire aanpak en een regionale verankering van specialistische bedrijven hebben wij in de afgelopen veertig jaar een vooraanstaande positie in de markt verkregen en deze te weten continueren.

  Expertises

  Met een team van ruim 200 specialisten verzorgen wij onze diensten. Het initiëren van onderhoud beheerplannen, schade inspectieplannen, technische advisering, budgettering tot en met de uitvoering en nazorg in beton en staal onderhoud- en nieuwbouwplannen. Van waterdichten werken (kelder- en tunnelbouw) en hoogwaardige staalbescherming (aluminiseren) tot grootschalige kunststofcoating applicaties (P-garages) en brandvertragende toepassingen (staal- en betonconstructies). Hoog specialistisch werk van SealteQ, die een grote groep van (inter)nationale opdrachtgevers tot zich kan rekenen.

  Ontwikkeling & innovatie

  We zijn ons ervan bewust dat innovatie essentieel is om te kunnen groeien. Voortdurend passen we onze diensten en processen aan en verbeteren we de functionaliteit. We willen te allen tijde passende oplossingen vinden voor onze opdrachtgevers.

  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer