SealteQ beschermt en behoudt

SealteQ beschermt en behoudt

Bekijk nu

SealteQ 50 jaar

SealteQ

In 2023 was het precies 50 jaar geleden dat Frans Nooren in Stadskanaal zijn onderneming oprichtte. Wat begon als impregneerbedrijf is in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot wat vandaag de SealteQ group is. Inmiddels werken ruim 250 vakspecialisten dagelijks vanuit 7 vestigingen verspreid over het land aan de mooiste projecten. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact. Klik op de onderstaande link voor een overzicht van onze medewerkers (per vestiging) en hun contactgegevens.

Onze kernwaarden

Bij ons werken de beste vakspecialisten
Veiligheid is ons grootste goed
We houden van innovatie
Betrouwbaarheid zit in ons DNA
We zijn flexibel
Duurzaamheid is een voortdurend streven
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Bij ons werken de beste vakspecialisten

We maken gebruik van professionele middelen en werken met de beste mensen die er zijn. We passen de nieuwste, bewezen technieken en systemen toe om beton- en staalconstructies zo optimaal mogelijk te beschermen tegen invloeden van buitenaf en deze te behouden voor de toekomst. Om dit te kunnen blijven doen, gaat er veel aandacht uit naar het opleiden van onze medewerkers.

Veiligheid is ons grootste goed

Om mens en milieu te beschermen, werken we altijd volgens de geldende (veiligheids-)richtlijnen, investeren we in optimale beschermingsmaatregelen en werken we onder veiligheids- en milieucertificeringsregelingen. Iedereen bij SealteQ Group heeft te allen tijde de juiste certificering. We spreken elkaar, partners en opdrachtgevers aan op onveilig gedrag.

We houden van innovatie

Door onze in house kennis van uiteenlopende disciplines, zijn we in staat om voor ieder vraagstuk een op maat gemaakte, innovatieve oplossing te vinden. We draaien onze hand niet om voor complexe uitdagingen en zijn creatief in het vernieuwend combineren en toepassen van technieken en middelen. We werken samen met gerenommeerde onderzoeksinstellingen om de bestendigheid van onze innovaties te valideren.

Betrouwbaarheid zit in ons DNA

Ontzorgen en oplossen, daar staan we voor. Al bijna vijftig jaar. Je kunt ervan uitgaan dat we doen wat we beloven en vaak meer. En als er ergens iets afwijkt, gaan we in gesprek om samen tot een oplossing te komen. Zo bouwen we langjarige klantrelaties op. Half werk bestaat niet. Het moet gewoon goed.

We zijn flexibel

Van spoedklus tot meerjarenplan: onze organisatie is zo ingericht dat we van urgente tot planbare opdrachten aankunnen. Ongeacht de projectgrootte, bij bestaande klanten of voor eenmalige samenwerkingen. Onze vakspecialisten kunnen vanaf de ontwerpfase meedenken in projectteams of in een later stadium deelnemen in een al bestaand traject. Door onze voorkeur voor korte lijnen kunnen we snel schakelen, zowel intern als extern.

Duurzaamheid is een voortdurend streven

Levensduurverlenging is ons uitgangspunt (mits de afweging hiervoor op termijn de meest rendabele total cost of ownership geeft), omdat we willen bijdragen aan de transitie naar duurzaam hergebruik of een verlengde exploitatie van bestaande constructies en vastgoedobjecten. Daardoor wordt de noodzaak van gebruik van nieuwe kostbare grondstoffen flink verlaagd en dragen we aantoonbaar bij aan daling van de CO2-uitstoot. We zijn ons ervan bewust dat we opereren in sectoren die impact hebben op het milieu en zullen er alles aan doen om onze footprint zo gering mogelijk te maken.

SealteQ 50 jaar
Over ons

SealteQ 50 jaar

Op 1 juni 2023 bestond SealteQ precies 50 jaar en daar zijn we trots op. Al onze jubileumberichten, foto’s etc vind je hier verzameld op één pagina.

Onze historie
Over ons

Onze historie

SealteQ verlengt de levensduur van beton- en staalconstructies. Dit doen we door innovatieve maatwerkoplossingen te bieden, al bijna 50 jaar lang. Lees meer hierover op onze historie-pagina.

Kwaliteit en veiligheid
Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid

Alle werkmaatschappijen van de SealteQ Group zijn volgens een geïntegreerd kwaliteitssysteem gecertificeerd. Wij willen onze opdrachtgevers het gerechtvaardigde vertrouwen bieden dat het gehele voorbereidings-, uitvoerings- en nazorgtraject zorgvuldig, vakbekwaam en beheerst wordt gerealiseerd.

De activiteiten van de SealteQ Group zijn gecertificeerd conform de onderstaande kwaliteitssystemen:

Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Mvo

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De SealteQ Group biedt een duidelijke kwalitatieve meerwaarde aan haar opdrachtgevers. Daarbij houden we rekening met mens en milieu. Wij zijn aangesloten bij de meest vooruitstrevende en relevante brancheorganisaties zoals de VBR, en VNO-NCW. Zo vervult SealteQ ook de rol van leermeester voor de begeleiding van nieuwe vakmensen. Op die manier willen we een duurzame basis leggen voor de toekomst op het gebied van kennis en expertise. Zo leiden wij onder meer betonreparateurs op en stralers, constructieschilders en spuiters conform NEN-EN-ISO/IEC 17024. Op het gebied van milieu streven we ernaar om duurzame oplossingen te bieden voor onze opdrachtgevers, onze omgeving en onszelf.

CO²-prestatieladder

CO²-prestatieladder

Wij zijn ons bewust van de CO2-uitstoot door onze bedrijfsactiviteiten en van de belasting die dit met zich meebrengt op mens en milieu. Wij vinden het belangrijk om deze belasting te beperken. Klik op onderstaande link om meer te lezen over hoe wij dat doen.

Over ons
{{ moment(month.items[0].timestamp, 'X').format('MMMM YYYY') }}
{{ moment(month.items[0].timestamp, 'X').format('MMMM YYYY') }}

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen