Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

SealteQ heeft projecten uitgevoerd voor diverse universitaire en perifere ziekenhuizen. Naast het technisch hoogwaardig uitvoeren van onze specialisme is daarbij natuurlijk ook van belang dat wij bijvoorbeeld rekening houden met bezoekersstromen, impact van geluid etc etc. In nauwe samenwerking en afstemming met onze klanten werken we aan een soepele projectvoering binnen de gestelde eisen van techniek en tijdspad.

Projecten

Bekijk hier onze projecten voor de markt Ziekenhuizen

Koolstoflijmwapening VU Medisch Centrum
Helikopterdek van nieuwe markeringen voorzien
Nieuwe vloerafwerking rondom fontein UMCG
Nieuw coatingsysteem parkeergarage Noord & Zuid UMCG
Swiper navigation right
Swiper navigation left

Koolstoflijmwapening VU Medisch Centrum

In opdracht van KBK MediZorg hebben de vakspecialisten van SealteQ Ivacon (Amsterdam) een betonnen vloer verstevigd in het VU medisch centrum.

Helikopterdek van nieuwe markeringen voorzien

Een groot wit kruis met een rode H is vanuit de lucht boven Utrecht weer scherp te zien. Onze specialisten van SealteQ West voorzagen een helikopterdek van nieuwe coating, markering en herstelden het beton. Helikopters kunnen weer veilig landen.

Nieuwe vloerafwerking rondom fontein UMCG

Rondom de fontein, gelegen in de centrale hal van het Universitair Medisch Centrum Groningen lag al jaren een gekleurde strizovloer. De vloerafwerking die inmiddels vervangen is had haar kleur al geruime tijd verloren. SealteQ heeft de vloerafwerking vervangen door een meerlaags gekleurd epoxy systeem.

Nieuw coatingsysteem parkeergarage Noord & Zuid UMCG

SealteQ  heeft een nieuw coatingsysteem in Parkeergarage Noord & Zuid van het UMCG te Groningen aangebracht. Het UMCG bezit 2 ondergrondse parkeergarages met een capaciteit van circa 2.500 auto's.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen