• Revitalisatie radiotelescoop Dwingeloo

 • Terug

  270 woningen Weezenhof Nijmegen

  De gevel vormt de buffer tussen enerzijds de leef- of werkomgeving van mensen binnen en de elementen buiten. Gebrek aan onderhoud kan de gevel en vervuilen en beschadigen. Vorstschade en vochtdoorslag kunnen het gevolg zijn.

  Afgezien van de problemen die dit voor bewoners kan veroorzaken, zoals beschadigde balkons en afbladderend schilderwerk speelt het esthetische aspect natuurlijk een belangrijke rol.

  Bewoners en eigenaar zijn gebaat bij representatieve bouwwerken.

  De SealteQ Group werkt door heel Nederland aan de renovatie van bouwwerken voor woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, overheidsinstanties en vastgoedobjecten.

  De werkzaamheden lopen uiteen van het verhelpen van kelderlekkages, betonherstel op begane grond, trappenhuizen en balkons. Dat geldt voor zowel binnen- als buitenwerk. Daarnaast verzorgt de SealteQ Group het aanbrengen van een kunststof vloerafwerking, het schilderwerk van de buiten betondelen en consoles op alle niveaus van een gebouw.

  In Nijmegen werkt de SealteQ Group aan 270 woningen aan de Weezenhof op Nijmegen Dukenburg zuid. Het resultaat is verbluffend. In samenwerking met hoofdaannemer Plegt Vos leiden de werkzaamheden tot een situatie die suggereert dat er een totaal nieuw bouwwerk staat.

  De bewoners kijken hun ogen uit. Dat heeft ook zeker met de werkzaamheden van de SealteQ Group te maken. De snelheid waarmee de balkons wordt voorzien van een nieuwe kunststof vloerafwerking van uitstekende kwaliteit getuigt van een klantgerichte benadering. Alle werkzaamheden worden keurig en tijdig gecommuniceerd met de bewoners en de overlast is minimaal.

  Want de SealteQ Group weet uit ervaring dat klantgerichtheid een van de belangrijkste speerpunten van een woningcorporatie is. En de SealteQ Group sluit daar graag bij aan.

  Datum: |
  www.werkenbijsealteq.com