Complex opplusproject in Rotterdam

Complex opplusproject in Rotterdam

Na een uitgebreid onderzoek en een goede voorbereiding is SealteQ West in maart dit jaar, in opdracht van HEF Wonen, gestart met een complex project in Rotterdam.

Op deze locatie waren veel lekkages en diverse bouwkundige problemen die alleen maar opgelost konden worden door een omvangrijke renovatie. Het beloopbare dak van de onderliggende school, wat ook de toegang vormt voor de portieken van de bovenliggende woningen, moest helemaal op de schop.

In de afgelopen periode hebben onze vakspecialisten het dak kaal gemaakt en zijn kozijnen en beplating vervangen. Daarna hebben ze een geïsoleerd pakket aangebracht wat op uitgekiende wijze ook goed op afschot is gebracht naar de rondom gemaakte goten. De drukverdelende en beloopbare platen worden nu afgewerkt met een robuuste scheuroverbruggende en snel uithardende antislipvloerafwerking.

De afgelopen tijd was het lastig werken voor onze ploegen. We hadden te maken met veel regen en moesten dus veel afschermen en tussen de buien door werken. Ook in de weekenden hebben we soms doorgepakt om de klus te kunnen klaren. Gelukkig hadden onze medewerkers er in de afgelopen weken wel wat meer zon bij. In de meivakantie wordt de beglazing geplaatst en kunnen we het project, hopelijk ook met een stralend zonnetje, opleveren.

Renovatie zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde
Bekijk het volgende project

Renovatie zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het bijna tijd is voor de openluchtzwembaden om weer open te gaan. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de zwembaden in goede staat verkeren zodat de bezoekers weer een seizoen lang met veel plezier kunnen zwemmen. Deze periode wordt daarom vaak gebruik voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2023 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen