Onderhoud parkeergarage P + R Kralingse Zoom

Onderhoud parkeergarage P + R Kralingse Zoom

Onze vestigingen SealteQ West en SealteQ MCB hebben hun krachten gebundeld bij de uitvoering van een mooi project in Rotterdam. Samen werken zij aan het onderhoud van de parkeergarage P+R Kralingse Zoom. Dit is een grote parkeergarage met 1700 parkeerplaatsen, verdeeld over 6 verdiepingen.

In deze parkeergarage zit roest op de sprinklerleidingen. Aan ons de taak om die 8.700 meter sprinklerleiding te ontroesten en daarna te coaten. Ook worden er 2675 sprinklerkoppen vervangen (uitvoering door SPIE Nederland). Het ontroesten en coaten doen we in meerdere fases zodat de parkeergarage tijdens de werkzaamheden gewoon kan worden gebruikt. Steeds stellen we een deel van de sprinklerinstallatie buiten gebruik en zorgen we ervoor dat het verkeer goed omgeleid wordt.

Een deel van de parkeergarage zweeft als het ware boven het metrostation Kralingse Zoom. De sprinklerinstallatie in dat stuk vervangen we helemaal door een nieuwe. Dit vraagt de nodige voorbereiding (aanvraag vergunningen, maken van specifieke werkplannen en Taak Risico Analyses) en extra aandacht voor de veiligheid omdat we werken boven het spoor.

Nieuwe opplusvloeren in Hoogvliet
Bekijk het volgende project

Nieuwe opplusvloeren in Hoogvliet

SealteQ is gestart met een mooi en uitdagend project voor Woonbron in Hoogvliet. De komende periode gaan we de galerijen van het hoogbouwcomplex aan de Cloese voorzien van nieuwe opplusvloeren. Een opplusvloer is eigenlijk een verhoogde vloer. Dankzij zo’n opplusvloer komt de galerijvloer op dezelfde hoogte als de ingang van de woningen, waardoor bewoners gemakkelijk hun eigen huis in kunnen.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen