• Conserveren hoofddraagconstructie CS Amsterdam

 • Terug

  Galerijen en balkons versterken en beschermen

 • Galerijen en balkons versterken en beschermen
 • Galerijen en balkons versterken en beschermen
 • Galerijen en balkons versterken en beschermen

  Galerijen en balkons beschermen of versterken? Hiervoor bent u bij SealteQ aan het juiste adres.

  Galerijen en balkons vertonen vaak lekkages, inwatering en plasvorming. Hierdoor kan het wapeningsijzer aangetast worden, wat er voor zorgt dat de constructie zijn kracht verliest. SealteQ biedt levensduur verlengende oplossingen om zowel de vochtproblematiek tegen te gaan als het versterken van de constructie.

  Tegen gaan van vocht

  Vocht is een van de grootste veroorzakers van betonschades aan galerijen en balkons. Wanneer vocht in het beton trekt kan de wapening gaan roesten, met als gevolg betonrot. Corrosie van het wapeningsijzer kan grote gevolgen hebben, omdat de constructieve sterkte dan zijn kracht verliest. SealteQ kan zowel de betonschades repareren als een levensduur verlengende oplossing bieden tegen het indringen van vocht.

  Constructief versterken

  Als specialist in levensduur verlengende onderhoud komen wij steeds vaker tot de conclusie dat koolstoflijmwapening vele voordelen heeft ten opzichte van traditionele versterkingsmaatregelen.

  Wij komen steeds vaker tot de conclusie dat (externe) koolstoflijmwapening vele voordelen heeft ten opzichte van traditionele versterkingsmaatregelen. Vooral bij het versterken van uitkragende balkons is dit een bewezen methode van levensduur verlengend onderhoud.

  Zeer hoge sterktes in combinatie met een laag eigen gewicht maakt koolstoflijmwapening een systeem dat eenvoudig toegepast kan worden. Met als gevolg dat de draagkracht van de galerij of het balkon na toepassing aanzienlijk groter is.

  Levensduur verlengende oplossing

  Nadat eventuele betonschades zijn hersteld bieden wij verschillende (isolerende) galerij afwerkingen om de galerij of het balkon te beschermen tegen vocht, scheurvorming en mechanische belasting.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die SealteQ u kan bieden met betrekking tot het constructief versterken en/of beschermen van uw balkon of galerij? Neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen.

  Meer informatie of interesse in onze diensten?