• Terug

  Bedrijfsvloeren

 • Bedrijfsvloeren
 • Bedrijfsvloeren transformeren in decoratieve, beschermde en vloeistofdichte vloeren? hiervoor bent u bij SealteQ aan het juiste adres.

  Vloeren met vakkundige afwerking

  Bedrijfsvloeren moeten vaak voldoen aan specifieke eisen. Zo moet een bedrijfsvloer bijvoorbeeld bestand tegen het gewicht van zware machines. De bedrijfsvloeren van SealteQ zijn hoog mechanisch en chemisch belastbaar, vloeistofdicht en slijtvast. Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij de keuze voor een bedrijfsvloer van SealteQ, daarom werkt SealteQ met alle gerenommeerde leveranciers.

  Mogelijkheden & technieken

  Van de hoog mechanisch belastbare systemen voor zware industriële vloeren tot de eenvoudige watergedragen epoxy systemen. Ook antistatische systemen, taai-elastische scheuroverbruggende gietvloeren tot hoog chemicaliën- of temperatuur bestendige systemen zijn bij SealteQ in goede handen. Omdat ons personeel regelmatig wordt bijgeschoold ten aanzien van de juiste applicatietechnieken en nieuwe ontwikkelingen kunnen wij altijd een advies op maat bieden en onze kwaliteit garanderen.

  Mogelijkheden per bindmiddel

  • Epoxy systemen zijn in meerdere rollagen of als gietvloer toe te passen. Dit wordt veelal toegepast bij stabiele ondergronden waar hoge eisen worden gesteld aan mechanische en chemische belastingen.
  • Polyurethaan systemen zijn ongevoelig voor verkleuring door UV licht, krasbestendig en scheuroverbruggend. Dit maakt een polyurethaan vloerafwerking geschikt voor kantoren, galerijen en showrooms. Een ander voordeel is dat dit vloersysteem in vrijwel alle kleuren kan worden toegepast.
  • Polyurea systemen zijn voor wat betreft de eigenschappen grotendeels vergelijkbaar met de polyurethanen. Een voordeel is echter gelegen in de snelle uithardingstijd. Hierdoor zijn polyurea vloersystemen in korte tijd weer volledig belastbaar.

  Extra opties

  Naast de mogelijkheden qua bindmiddel zijn er ook vele andere materiaaleigenschappen of functionele eigenschappen die beïnvloedbaar of aanpasbaar zijn. Te denken valt aan;

  • de snelheid van droging en uitharding;
  • de mate van overwerkbaarheid;
  • verwerking bij lage temperaturen of hoge vochtigheid;
  • de mate van antislip;
  • en nog vele andere belangrijke producteigenschappen.

  SealteQ uw partner voor bedrijfsvloeren van top kwaliteit

  De specialisten van SealteQ analyseren de vraagstelling, beoordelen de ondergrond en bieden u de beste opties en mogelijkheden voor een hoogwaardige vloerafwerking. Of u nu behoefte heeft aan de coating van bedrijfsvloeren met een normale belasting, decoratieve zware industriële vloeren of de realisatie van vloeistofdichte vloeren, u bent bij ons aan het juiste adres!

  Meer informatie of interesse in onze diensten?