Nieuwe kunststof vloerafwerking voor Royal Smilde Foods

Nieuwe kunststof vloerafwerking voor Royal Smilde Foods

Bij SealteQ zorgen we voor de juiste vloerafwerking voor elk bedrijf. Zo ook bij Royal Smilde Foods in Heerenveen. Daar hebben onze vakspecialisten een naadloze kunststof vloerafwerking aangebracht op het productiebordes waar margarine gemaakt wordt. Een uitdagend project waarbij we de werkzaamheden in een aantal dagen moesten afronden, binnen een geplande grotere onderhoudsstop.

Daarom zijn we al op zondag gestart met het grondig reinigen en schuren van de vloer. Die was door de margarineproductie erg vet en glad geworden. Daarna hebben in we in vier dagen tijd de vier lagen van het coatingsysteem aangebracht. Onze vakspecialisten zijn gestart met een primerlaag. Na die primerlaag volgde de schraaplaag om de voegen van de oude tegelvloer dicht te zetten. Toen dit voldoende gedroogd was, is de epoxy gietvloer aangebracht. Daarna zijn de looproutes nog voorzien van antislip. De laatste werkzaamheden hebben we op Hemelvaartsdag uitgevoerd.

Voor onze collega’s was dit niet de meest eenvoudige klus. Zoals op de foto’s te zien is, was er erg weinig ruimte tussen de machines zelf en tussen de machines en de vloer. Daardoor moesten ze zich soms letterlijk in allerlei bochten wringen om overal goed bij te kunnen.

Het coatingsysteem dat we hebben aangebracht is uiteraard afgestemd op de specifieke wensen van onze klant als het gaat om reinigbaarheid, chemische- en temperatuurbelastbaarheid en antislip.

Specialismen

Nieuw coatingsysteem voor galerijflat in Spijkenisse
Bekijk het volgende project

Nieuw coatingsysteem voor galerijflat in Spijkenisse

Deze maand waren onze vakspecialisten van SealteQ Ivacon ook te vinden in Spijkenisse. Daar hebben ze gewerkt aan de galerijen en de bordessen van een galerijflat aan het Staringplantsoen.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen