Metalufloor designgietvloer voor Sanidirect in Heerhugowaard

Metalufloor designgietvloer voor Sanidirect in Heerhugowaard

Een metallic afwerking van een vloer komt (nog) niet vaak voor. In de nieuwe showroom van Sanidirect in Heerhugowaard pasten we deze relatief nieuwe, hoogwaardige vloerafwerking toe. Onze experts van SealteQ Heerenveen legden de Metalufloor designgietvloer.

Metalufloor: metallic vloerafwerking

De metallic pigmentpasta in de gietvloer zorgt voor de glinstering in de vloer. Zo krijgen vloeren na behandeling een speciaal effect. Dat zorgt voor die unieke uitstraling. Omdat dergelijke gietvloeren best een unicum zijn, legden we het proces vast in een video. Zo kun jij ook eens zien hoe het leggen van zo’n gietvloer precies in z’n werk gaat.

Bekijk de video hieronder:

Samenwerking met Remmers: Metalufloor gelegd

De metallic vloer legden we in samenwerking met Remmers, specialist in de productie van onder andere industriële lakken. Remmers en SealteQ werken al jaren met elkaar samen op het gebied van vloerafwerking. We begrijpen elkaar en vullen elkaar prima aan.

In Heerhugowaard voorzagen zij Sanidirect van advies en ondersteuning bij hun vloerkeuze. In de zoektocht naar een partij voor de afwerking van de vloer, kwamen onze specialisten uit Heerenveen – met dank aan Ron van Dalsen van Maronda Advies – in contact met Remmers. Met zo’n uitdaging gingen onze collega’s natuurlijk graag aan de slag.

Onze aanpak

De oude vloer in het pand in Heerhugowaard was namelijk versleten. Om het voormalige multiculturele centrum (MFC) om te bouwen tot showroom, was dus een nieuwe vloerafwerking nodig. We maakten de vloer eerst applicatiegeschikt. Oftewel, we zorgden ervoor dat de nieuwe vloer zo optimaal mogelijk aangebracht kon worden. Zo voerden we onder andere benodigde kleine reparaties uit. Daarmee realiseren we namelijk een zo lang mogelijke levensduur.

Daarna behandelden we vloer met een epoxyhars voor gietvloeren. Dit deden we op meerdere vloerniveaus. Aan de epoxyhars voegden we dus die speciale metallic pigmentpasta toe. Kleuren – in dit geval Venato – komen door deze toevoeging beter naar voren. We gebruikten type Metalufloor epoxyhars van Remmers.

Meer informatie over vloerafwerkingen?

Heb je een vraag over behandelingen van gietvloeren? Neem dan op werkdagen telefonisch contact op via 0599-696333 of mail naar info@sealteq.com. Onze collega’s staan je graag te woord!

Specialismen

Gerelateerde markten

Stuiterende heftrucks op staalvezelbetonvloeren zijn verleden tijd
Bekijk het volgende project

Stuiterende heftrucks op staalvezelbetonvloeren zijn verleden tijd

Welke eigenaar of gebruiker van grote magazijnen kent de problemen met staalvezelbetonvloeren niet? Scheuren in vloeren, niveauverschillen en vloerdelen die omhoog staan en schotelen. Heftrucks stuiteren over de vloer. Slecht voor de rug van de bestuurder én voor de banden. Ook ontstaat regelmatig schade aan goederen. Met onze zelfontwikkelde innovatieve reparatiemethode is dat verleden tijd. De innovatie ontstond vanuit onze vestiging West en onze jarenlange ervaring in industrie en infra. Door de methode voeren we snel en met weinig (stof)overlast reparaties uit aan staalvezel betonvloeren.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen