Aanbrengen antislip coating op stalen verdiepingsvloer bij Paramelt

Aanbrengen antislip coating op stalen verdiepingsvloer bij Paramelt

Bij Paramelt B.V. in Heerhugowaard was het aan SealteQ Ivacon om de bestaande stalen bedrijfsvloer te behandelen door er een antislip coating op aan te brengen. Door veelvuldig gebruik van de bedrijfsvloer was deze minder stroef geworden. In verband met de veiligheid is de vloer stroever gemaakt. Voor elk type ondergrond heeft SealteQ een oplossing voor het aanbrengen van een antislip coating.

Werkzaamheden

Als eerste is begonnen met het voorbehandelen van de stalen verdiepingsvloer. Begonnen is door de vloer stofarm te schuren. Vervolgens is er een hechtprimer aangebracht en is deze vol en zat ingestrooid met vuur gedroogd zand. Er is gebruik gemaakt van een korrelmaat 0,1 – 0,5 mm. Per m2 is er 2 kg korrel gebruikt. Een korrelmaat 0,1 – 0,5 mm is goed onderhoudbaar. Er is van tevoren rekening mee gehouden dat de gebruikte korrel, dat wordt gebruikt voor de stroefheid, geen belemmeringen oplevert bij schoonmaakwerkzaamheden. Na uitharding hiervan wordt het overtollige zand verwijderd met speciaal gerei door dit te vegen en te stofzuigen. Na de schoonmaakwerkzaamheden is er een rollaag BASF Mastertop BC 372 aangebracht. Het verbruik betrof 0,5 kg per m2. De rollaag heeft de kleur stofgrijs gekregen (RAL 7037).

Oplevering

Bij de uitvoering van de werkzaamheden aan de stalen verdiepingsvloer zijn geen bijzonderheden voorgevallen. Een goede voorbereiding levert in de uitvoering in beginsel weinig tegenvallers op. De opdracht is naar tevredenheid van Paramelt B.V. opgeleverd.

Specialismen

Gerelateerde markten

Conserveringswerkzaamheden aan de Urkersluis
Bekijk het volgende project

Conserveringswerkzaamheden aan de Urkersluis

De combinatie Croonwolter&dros en Hollandia Services zijn eind 2019 in opdracht van Provincie Flevoland begonnen met het renoveren van alle provinciale sluizen en beweegbare bruggen. In opdracht van de aannemerscombinatie voert SealteQ de conserveringswerkzaamheden uit aan de verschillende objecten voor het programma 'Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen'. Eén van de objecten dat SealteQ conserveert is de Urkersluis. Na afronding van de conserveringswerkzaamheden kan de Urkersluis er voor jaren weer tegenaan

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen