Betoncoating

Betoncoating

Een coating beschermt uw betonvloer. Een decoratieve coating maakt hem nog mooier. Wilt u uw betonconstructie beschermen/behouden of voorzien van een decoratieve coating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Betoncoating foto 1
Betoncoating foto 2
Betoncoating foto 3
Betoncoating foto 4

Coatingsystemen

U kunt bij ons terecht voor meerdere coatingsystemen. Nano-coating, verschillende vormen van brandwerende coatingsystemen en vochtwerend coaten van beton, het is allemaal mogelijk. Onze specialisten analyseren de situatie om te kijken welke beschermende coating het beste gebruikt kan worden. Uw vraag is hierbij het uitgangspunt. Maar ook houden we rekening met de beschikbare budgetten, Total Cost of Ownership (TCO), onderhoudsfrequenties en veiligheidseisen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Projecten

Bekijk meer projecten met betoncoating

Renovatie zwembad 't Vlasmeer Onstwedde
Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam
Galerijen in Beverwijk versterkt met koolstofwapening
Zeedoksluis: een nog langere levensduur en erger voorkomen
Veiligheid voorop in een parkeergarage van Shell
Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade
Helikopterdek van nieuwe markeringen voorzien
Renovatie en coaten van de vloeren in parkeergarage De Brouwerij te Enschede

Renovatie zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het bijna tijd is voor de openluchtzwembaden om weer open te gaan. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de zwembaden in goede staat verkeren zodat de bezoekers weer een seizoen lang met veel plezier kunnen zwemmen. Deze periode wordt daarom vaak gebruik voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.

Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam

De zomerperiode is een goede tijd voor het onderhoud van binnenzwembaden. In de afgelopen periode zijn onze collega’s dan ook aan het werk geweest bij het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is één van de grootste zwemaccommodaties van Nederland.

Galerijen in Beverwijk versterkt met koolstofwapening

Regelmatig zien we nieuwsberichten over vallende balkons of galerijen die afbreken van flatgebouwen. Het probleem doet zich overal in Nederland voor. Wie via Google zoekt naar vallende balkons, ziet voorbeelden van Brabant tot Friesland. Om afbrekende delen te voorkomen, versterken we de betonconstructie bij renovatie vaak constructief met koolstofwapening. SealteQ is in Nederland een van de kleine groep experts van deze toepassing. Zo versterkten onze specialisten van SealteQ Ivacon bijvoorbeeld de galerijen van een flat in Beverwijk, boven winkelcentrum de Plantage.

Zeedoksluis: een nog langere levensduur en erger voorkomen

Met regelmaat komt het voor dat onze vakspecialisten schades ontdekken die in eerste instantie niet opgemerkt zijn. Met de expertise die we in huis hebben, voorzien we daardoor onze opdrachtgevers vaak van nog duurzamere oplossingen dan al voorzien. Daarmee voorkomen we ook dat er sneller en vaak meer kostbare reparaties nodig zijn. We voorkomen dus erger. En bovendien zorgt het voor een nog langere levensduur van objecten. Zo ook bij de Zeedoksluis in Den Helder, die onze specialisten van SealteQ Heerenveen renoveerden.

Veiligheid voorop in een parkeergarage van Shell

In het centrum van Den Haag renoveert SealteQ Ivacon een ondergrondse parkeergarage van Shell, in opdracht van haar vastgoedbeheerder Sodexo. Het is een logistieke uitdaging, in het drukke centrum van een grote stad. Die gaan we graag aan, op een veilige manier. Want in de aandacht voor veiligheid en het belang ervan, vinden SealteQ en Shell elkaar goed.

Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade

SealteQ Noord renoveert de Irenegarage in Enschede. Het is de vierde parkeergarage die we in opdracht van de gemeente Enschede doen. De H.J. van Heek-, Stationsplein- en de Brouwerijgarage renoveerden we al eerder voor deze opdrachtgever. De parkeergarage krijgt een upgrade. We zetten onze ervaring, middelen en bewezen technieken daarvoor in. In de garage renoveren we het beton en brengen we nieuwe belijningen aan.

Helikopterdek van nieuwe markeringen voorzien

Een groot wit kruis met een rode H is vanuit de lucht boven Utrecht weer scherp te zien. Onze specialisten van SealteQ West voorzagen een helikopterdek van nieuwe coating, markering en herstelden het beton. Helikopters kunnen weer veilig landen.

Renovatie en coaten van de vloeren in parkeergarage De Brouwerij te Enschede

SealteQ voert in opdracht van de gemeente Enschede een betonrenovatie uit in parkeergarage De Brouwerij in Enschede. De werkzaamheden houden in dat de vloeren van 10 parkeerlagen, inclusief het bovendek, worden gerenoveerd en gecoat. Samen is dit goed voor zo’n 8000 m2 vloeroppervlakte. De toe- en afritten tussen de parkeerdekken worden tijdens de renovatie ook voorzien van een beschermende coating. Parkeergarage De Brouwerij heeft een parkeercapaciteit van 300 plekken.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2023 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen