Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade

Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade

SealteQ Noord renoveert de Irenegarage in Enschede. Het is de vierde parkeergarage die we in opdracht van de gemeente Enschede doen. De H.J. van Heek-, Stationsplein- en de Brouwerijgarage renoveerden we al eerder voor deze opdrachtgever. De parkeergarage krijgt een upgrade. We zetten onze ervaring, middelen en bewezen technieken daarvoor in. In de garage renoveren we het beton en brengen we nieuwe belijningen aan.

Werkzaamheden Irenegarage: parkeerdek en hellingbanen

De Irenegarage heeft 525 parkeerplaatsen en 3 parkeerlagen. We renoveren de vloer op de eerste verdieping. Ook brengen we dilatatieprofielen aan. Een dilitatieprofiel is van staal en rubber. We gebruiken deze profielen om beweging op te vangen in de vloer. Hiermee voorkomen we scheurvorming.

De hellingbanen tussen de verschillende verdiepingen krijgen nieuwe kitvoegen. De vloer van de Irenegarage wordt eerst gestraald. Waar nodig repareren we de schades aan het beton.

Voor de veiligheid leggen we een coatingsysteem aan waarin antislipkorrels zijn verwerkt. Hierdoor wordt de vloer niet glad in vochtige omstandigheden. Daarna voorzien we het coatingsysteem van nieuwe parkeervakken en belijning.

Meer informatie over renovatie en onderhoud van parkeergarages?

Neem dan op werkdagen telefonisch contact op via 0599-696333 of mail naar info@sealteq.com. Onze collega’s staan je graag te woord.

Gerelateerde markten

Helikopterdek van nieuwe markeringen voorzien
Bekijk het volgende project

Helikopterdek van nieuwe markeringen voorzien

Een groot wit kruis met een rode H is vanuit de lucht boven Utrecht weer scherp te zien. Onze specialisten van SealteQ West voorzagen een helikopterdek van nieuwe coating, markering en herstelden het beton. Helikopters kunnen weer veilig landen.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen