Veiligheid voorop in een parkeergarage van Shell

Veiligheid voorop in een parkeergarage van Shell

In het centrum van Den Haag renoveert SealteQ Ivacon een ondergrondse parkeergarage van Shell, in opdracht van haar vastgoedbeheerder Sodexo. Het is een logistieke uitdaging, in het drukke centrum van een grote stad. Die gaan we graag aan, op een veilige manier. Want in de aandacht voor veiligheid en het belang ervan, vinden SealteQ en Shell elkaar goed.

Onderhoud in de parkeergarage

De parkeergarage van Shell onder het hoofdkantoor in Den Haag was toe aan onderhoud. Zo moet het beton op sommige plaatsen gerenoveerd worden en is het bestaande coatingsysteem, inclusief belijning, toe aan vernieuwing. In het beton waren kleine, nog ongevaarlijke scheuren ontstaan die we – voordat de nieuwe coating werd aangebracht – injecteerden en herstelden.

De parkeergarage van Shell is een klus van flinke omvang. Onze vakspecialisten werken op twee aaneengesloten parkeerlocaties, waaronder een vijf verdiepingen tellende parkeerkelder van ruim 12.000 vierkante meter. Al met al brengen we zo’n zeven kilometer antislipbelijning aan.

Veiligheid weegt zwaar in de parkeergarage van Shell

Veiligheid is ons grootste goed, vinden we bij SealteQ. Niet voor niets is het een van onze kernwaarden. Veiligheid weegt ook zwaar voor Shell. Zo was een gedegen plan van aanpak voor de veiligheidsaspecten een belangrijk onderdeel.

De parkeergarage bevindt zich namelijk onder het hoofdgebouw. Daardoor zijn er bijvoorbeeld een beperkt aantal uitgangen en dus ook vluchtroutes. Bovendien is er minder natuurlijke ventilatie in zo’n grotendeels besloten ruimte.

De renovatie van de enige in- en uitgang voerden we daarom in één weekend uit. Zo bleef de overlast van schadelijke stoffen voor de mens beperkt en kon de parkeergarage grotendeels in gebruik blijven. De rest van de betonrenovatie, het herstel van de coating en de aanleg van belijning in de parkeergarage van Shell voeren onze specialisten om dezelfde redenen gefaseerd uit. Zo beschermen en behouden we mens en milieu.

Meer informatie over renovatie en onderhoud van parkeergarages?

Neem dan op werkdagen telefonisch contact op via 0599-696333 of mail naar info@sealteq.com. Onze collega’s staan je graag te woord.

Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade
Bekijk het volgende project

Irenegarage in Enschede krijgt een upgrade

SealteQ Noord renoveert de Irenegarage in Enschede. Het is de vierde parkeergarage die we in opdracht van de gemeente Enschede doen. De H.J. van Heek-, Stationsplein- en de Brouwerijgarage renoveerden we al eerder voor deze opdrachtgever. De parkeergarage krijgt een upgrade. We zetten onze ervaring, middelen en bewezen technieken daarvoor in. In de garage renoveren we het beton en brengen we nieuwe belijningen aan.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen