Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam

Nieuw coatingsysteem Sloterparkbad Amsterdam

De zomerperiode is een goede tijd voor het onderhoud van binnenzwembaden. In de afgelopen periode zijn onze collega’s dan ook aan het werk geweest bij het Sloterparkbad in Amsterdam. Het Sloterparkbad is één van de grootste zwemaccommodaties van Nederland.

Het is gebouwd naar ontwerp van architect Roy Gelders. Deze accommodatie heeft meerdere binnenzwembaden en ook buiten kan er gezwommen en gespeeld worden.

Springbad
SealteQ Ivacon heeft gewerkt aan het springbad. Dit bad is 20 x 15 meter groot en 5 meter diep. Deze diepte is nodig voor de springtoren. Die heeft namelijk platforms van 3, 5, 7 en 10 meter hoog. Aan de andere kant van het bad zijn twee springplanken van 1 meter hoog en twee springplanken van 3 meter hoog.

Werkzaamheden
Onze collega’s hebben de wanden en de vloer van het zwembad voorzien van een nieuw coatingsysteem. Eerst hebben we het bouwterrein ingericht en een ventilatie-/afzuigingsysteem geplaatst voor de luchtcirculatie. Ook hebben we maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk stofoverlast veroorzaakt zou worden. Daarna konden we aan de slag. We hebben epoxytroffel plinten en randen geleverd en aangebracht, en een deel van het beschadigde tegelwerk vervangen. Daarna zijn we verder gegaan met de voorbereidingen voor het aanbrengen van de coating. Eerst is de oppervlakte gestraald. Om dit te kunnen doen moesten we de straalmachine met behulp van een mini-hijskraan in het zwembad plaatsen. Na het stralen hebben we de coating aangebracht. Deze coating beschermt de wanden en de vloer van het zwembad en de mooie blauwe kleur zorgt natuurlijk meteen voor een frisse uitstraling. Als laatste hebben we ook de belijning weer goed aangebracht en daarmee is het zwembad weer helemaal klaar voor gebruik.

Onderhoud parkeergarage P + R Kralingse Zoom
Bekijk het volgende project

Onderhoud parkeergarage P + R Kralingse Zoom

Onze vestigingen SealteQ West en SealteQ MCB hebben hun krachten gebundeld bij de uitvoering van een mooi project in Rotterdam. Samen werken zij aan het onderhoud van de parkeergarage P+R Kralingse Zoom. Dit is een grote parkeergarage met 1700 parkeerplaatsen, verdeeld over 6 verdiepingen.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen