Renovatie zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde

Renovatie zwembad ’t Vlasmeer Onstwedde

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het bijna tijd is voor de openluchtzwembaden om weer open te gaan. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de zwembaden in goede staat verkeren zodat de bezoekers weer een seizoen lang met veel plezier kunnen zwemmen. Deze periode wordt daarom vaak gebruik voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.

Stichting zwembad ’t Vlasmeer heeft ons de opdracht gegund om het zwembad in Onstwedde grootschalig te renoveren zodat het weer klaar is voor de toekomst.

Op dit moment zijn onze vakspecialisten volop in Onstwedde aan het werk. Eerst hebben ze de bestaande coating van de twee baden en de voetenbaden verwijderd. Daarna verwijderden ze ook de oude tegelranden aan de overloopranden van de twee baden. De overloopgoten worden gesloopt/gesaneerd en daarna weer hersteld. Ook vervangen ze alle dilataties in beide zwembaden. Tot slot brengen we een nieuw coatingsysteem aan (1293 m2) waardoor het zwembad weer als nieuw is.

Betonreparatie en -renovatie bij Twence in Hengelo
Bekijk het volgende project

Betonreparatie en -renovatie bij Twence in Hengelo

Afgelopen week waren onze vakspecialisten aan het werk bij afvalverwerkingsbedrijf Twence in Hengelo. Bij Twence staat een duurzame, circulaire en biobased samenleving centraal. Dankzij innovaties en nieuwe technieken brengen zij uit afval en biomassa steeds meer grondstoffen terug in de kringloop.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen