• nl
  • en
  • de
 • Terug

  Injecteren (grond)waterlekkages

  Injecteren (grond)waterlekkages

  SealteQ is sedert 1975 één van de grondleggers in Nederland in de ontwikkeling en in de gespecialiseerde uitvoering van het waterdicht injecteren van ongewenste indringing van (grond)water en/of vocht in de civiele bouw. De injectietechnieken zijn in de afgelopen decennia continu in eigen beheer doorontwikkeld waardoor snelheid en verlaging van kosten continu verbeterd zijn.  SealteQ beschikt over “quick response’ teams, volledig geoutilleerd en 7/24 inzetbaar, die in staat zijn om acute waterlekkages nationaal en internationaal effectief te bestrijden.

  Objecten met (grond)waterlekkage die door SealteQ effectief behandeld zijn: autoweg tunnels, fietstunnels, aquaducten, naviducten, verdiepte weggedeelten, dijklichamen, rioolputten/gemalen, rioleringsbuizen, zwembaden, opslagbassins, kadewanden, sluiskolken, diepwanden, bouwkuipen, ondergrondse bunkers, kelders, mestkelders, ondergrondse parkeergarages.

  Voor als het echt waterdicht moet!

  www.sealteq.nl/werken-bij-sealteq

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

  Ik ga akkoordLees meer