SealteQ SLS injecteert zeedijk Farmsum

SealteQ SLS injecteert zeedijk Farmsum

Een prachtige werkplek voor de vakspecialisten van SealteQ SLS deze week. Zij waren de afgelopen dagen namelijk te vinden op de zeedijk in Farmsum.

De steenglooiing van die dijk is gaan zweven. Dit komt door inklinking van de ondergrond en de holle ruimtes die daardoor in de dijk zijn ontstaan. Aan ons het verzoek of we dit probleem op konden lossen.

Dit hebben we gedaan door de holle ruimtes in de dijk weer op te vullen. Vanuit duurzaamheid en milieubewuste overwegingen hebben we ervoor gekozen om dit te doen met een natuurlijk kleiproduct dat vergelijkbaar is met het bouwmateriaal van de zeedijk. Dit product is met een aantal specifieke aanpassingen klaar gemaakt en vervolgens onder een lage druk en op een gecontroleerde wijze in de dijk en onder de steenglooiing geïnjecteerd.

Nieuwe zwembadcoating voor Zwembad Hoogkerk
Bekijk het volgende project

Nieuwe zwembadcoating voor Zwembad Hoogkerk

Het heeft even geduurd, maar inmiddels hebben we al een paar weken te maken met zomerse temperaturen. Perfect weer om te zwemmen dus. Dankzij de vakspecialisten van SealteQ Heerenveen kan er deze zomer ook weer gezwommen worden in Zwembad Hoogkerk.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen