Grondstabilisatie door middel van injectietechnieken voor Combinatie Herepoort

Grondstabilisatie door middel van injectietechnieken voor Combinatie Herepoort

In het weekend van 24, 25 en 26 februari heeft Combinatie Herepoort onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de langsvoeg van een deel van de tijdelijke ringweg. Onderdeel van deze onderhoudswerkzaamheden is het stabiliseren van de onderliggende fundering en gewapende grondconstructie door middel van injectietechnieken.

Onze vakspecialisten van SealteQ SLS zijn vrijdagnacht om 01.00 uur gestart met onze voorbereidende werkzaamheden. Zij hebben de stabilisatiewerkzaamheden uitgevoerd met SLS lift 430 expansiehars.  De toepassing van injectietechnieken zorgt voor een stabiele bodem. Vervolgens hebben we de bestaande verhardingsconstructie gelift. Het weer zat mee en de werkzaamheden gingen voorspoedig waardoor we ons werk in de nacht van zaterdag op zondag af hebben kunnen ronden. Zo kon Combinatie Heerepoort op zondag de voegreparatie en de asfalteringswerkzaamheden uitvoeren zodat de weg weer klaar was voor het verkeer van maandag.

Gerelateerde markten

Funderingsherstel Kanaal Almelo de Haandrik
Bekijk het volgende project

Funderingsherstel Kanaal Almelo de Haandrik

Steeds meer huizen in Nederland hebben funderingsschade. De oorzaken hiervan zijn verschillend, maar het probleem is groot en wordt steeds groter. De inschatting is dat circa 1 miljoen woningen in Nederland met funderingsproblemen te maken kunnen krijgen. Dit is onder andere te lezen op de website van het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF): www.kcaf.nl.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen