Coating beton

Coating beton

Coating beton

Wij zijn gespecialiseerd in industriële coating van beton. Maar ook in het levensduur verlengend coatingwerk in het vastgoed van beton, staal en steenondergronden. Alle voorbereidende werkzaamheden zoals waarborging van de bereikbaarheid, ondergrond voorbehandeling en/of reparatie zijn disciplines die behoren tot onze kerncompetenties.

De juiste kennis

Wij beschikken over alle kennis om te komen tot een juiste analyse van de uiteindelijke in te zetten beschermende coating voor (onder meer) beton. Hierbij wordt als uitgangspunt rekening gehouden met de vraagspecificaties van de klant, beschikbare budgetten, Total Cost of Ownership (TCO), onderhoudsfrequenties en veiligheidseisen.

Coating beton op verscheidene locaties

Beton coating kan op locatie plaatsvinden. In die hoedanigheid hebben wij een flinke reputatie opgebouwd met grote en kleine projecten. Bijvoorbeeld grote infra onderhoudsprojecten als de spuisluiscomplexen in de Afsluitdijk, de radiotelescoop in Dwingeloo en Gasunie locaties. Ook vastgoedbezittingen van Woningbouwcorporaties, Institutionele beleggers en Verenigingen van Eigenaren behoren tot de inhoud van ons portfolio.

Soorten coating

SealteQ beschikt over meerdere soorten coatings voor beton & staal. Onder andere de toepassing van Nano-coating, verscheidene vormen van brandwerende coatings en vochtwerende coating beton behoren tot onze expertise. Wil je meer weten over verschillende soorten coating? Op onze dienstenpagina staat meer over beton coating en onze andere expertises.

Meer informatie of een (kosteloos) advies op maat op het gebied van ‘coating beton’? Neem contact op met één van onze locaties.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen