Coaten beton

Coaten beton

Coaten beton

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kunt helpen bij het coaten van beton? Dan bent u bij SealteQ aan het juiste adres! Wilt u uw betonconstructie beschermen, behouden of voorzien van een decoratieve coating? Dan kan SealteQ uitkomst bieden met het coaten van beton.

Wij zijn gespecialiseerd in levensduur verlengende coating systemen die toepasbaar zijn op beton. Alle voorbereidende werkzaamheden zijn disciplines die behoren tot onze kerncompetenties. Dit zijn bijvoorbeeld het waarborgen van de bereikbaarheid, ondergrond voorbehandeling en/of reparatie.

SealteQ beschikt over alle kennis om te komen tot een juiste analyse van de uiteindelijk in te zetten beschermende coating voor onder andere beton. Hierbij wordt als uitgangspunt rekening gehouden met de vraagspecificaties van de klant. Alsmede de beschikbare budgetten, Total Cost of Ownership (TCO), onderhoudsfrequenties en veiligheidseisen.

(Brandwerend-) coaten van beton

Onze brandwerende coatings moeten voldoen aan de 30, 60 of 90 minuten eis. We werken met brandwerende coatings die voldoen aan nationale en internationale normen. Ons personeel brengt de brandwerende coating met uiterste precisie aan. Waarbij tussendoor metingen plaatsvinden. De leverancier van de coating kan dit tijdens het proces inspecteren. Na de eindkeuring ontvangt de opdrachtgever bij goedkeuring een certificaat van brandwerendheid. Voor de veiligheid van mensen is het bij brand van groot belang dat een gebouw zo lang mogelijk overeind blijft staan!

Op locatie

Het coaten van beton kan ook op locatie plaatsvinden. In de vorm van een gietvloer of een hotspray coating heeft SealteQ een reputatie opgebouwd met grote en kleine projecten. Variërend van grote infra onderhoudsprojecten als de spuisluiscomplexen in de Afsluitdijk, de radiotelescoop in Dwingeloo, Gasunie locaties alsmede vastgoedbezittingen van Woningbouwcorporaties, Institutionele beleggers en Verenigingen van Eigenaren.

SealteQ beschikt over meerdere coating systemen voor beton. Onder andere de toepassing van Nano-coating, verscheidene vormen van brandwerende coating systemen en vochtwerend coaten van beton behoren tot onze expertise.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die SealteQ u kan bieden met betrekking tot het coaten van beton? Neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen.

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen