22 april 2024

SealteQ SLS wordt exclusief distributeur van SPETEC®-producten

STADSKANAAL – Met trots delen we mee dat SealteQ SLS een contract heeft afgesloten met Spetec uit België: een vooraanstaande naam met meer dan 40 jaar expertise in chemische injectietechnologie.  

Met het afsluiten van het contract is SealteQ SLS exclusief distributeur geworden van SPETEC®-GEOTECH hars en expansiehars producten voor toepassingen zoals het liften van betonvloeren, het stabiliseren van fundamenten en het versterken van ondergronden.

Als onderdeel van Resiplast heeft Spetec een indrukwekkend assortiment ontwikkeld, waaronder de befaamde SPETEC®-producten, die zich hebben bewezen in een breed scala aan bouwkundige toepassingen. Van lekdichting tot grondversteviging: hun producten vormen een essentieel onderdeel van duurzame oplossingen voor ondergrondse constructies.

Naar schatting hebben maar liefst een half miljoen woningen in Nederland te maken met funderingsproblemen, of lopen ze het risico die te krijgen, aldus Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF). Deze alarmerende statistieken benadrukken de dringende behoefte aan effectieve oplossingen, vooral gezien de toenemende impact van klimaateffecten die nog niet volledig zijn meegenomen in deze berekeningen.

SealteQ SLS heeft zichzelf gevestigd als een vooraanstaande speler op het gebied van funderingsherstel. Samen met het R&D team van Spetec werken wij eraan om project specifieke harsen te ontwikkelen. Door onze krachten te bundelen met Spetec, kunnen we onze klanten een nog breder scala aan hoogwaardige oplossingen bieden. Dit is cruciaal gezien de omvang van de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd.

Met het afsluiten van het contract zijn we vastbesloten om onze missie voort te zetten: het leveren van innovatieve en duurzame oplossingen die niet alleen de gebouwde omgeving versterken, maar ook bijdragen aan een veiligere en veerkrachtigere toekomst.

Op de foto: Tom Derveaux (Spetec), Jurgen Tack (Spetec), Martin van der Leest (SealteQ) en Ömer Likoglu (SealteQ).

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen met uw project?

© Copyright SealteQ 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen