• Revitalisatie radiotelescoop Dwingeloo

 • Terug

  SealteQ Ivacon

 • SealteQ Ivacon
 • SealteQ Ivacon
 • SealteQ Ivacon
 • SealteQ Ivacon

  SealteQ Ivacon is gespecialiseerd in betonrenovatie, betonreparatie, vochtwering en vloercoatings. Wij repareren, verbeteren en beschermen het beton van flatgebouwen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen, fabrieken, hangars, silo’s, steigers, bruggen en tunnels. Met 45 jaar ervaring doet SealteQ Ivacon niet anders dan beton repareren, beschermen en onderscheidt zich qua kennis en ervaring dan ook duidelijk van de bedrijven, die betonreparatie als nevenactiviteit hebben. Het zal duidelijk zijn dat veel knowhow gevraagd wordt van staf en uitvoerend personeel, temeer daar men te maken heeft met een grote verscheidenheid aan doelgroepen en van diensten.

  Mogelijkheden en Specialismen

  SealteQ Ivacon is specialist op het gebied van reparatie, verbetering en bescherming van beton. Enkele diensten die SealteQ Ivacon aanbiedt zijn:

  Heeft u een vraagstuk gerelateerd aan beton? Dan bent u bij SealteQ Ivacon op het juiste adres. Als gerenommeerde betonreparateur helpen wij u graag verder.

  Vloerafwerkingen

  Heeft u een vraagstuk omtrent een vloerafwerking? Dan bent u bij SealteQ aan het juiste adres. SealteQ Ivacon biedt een breed scala aan vloerafwerkingen voor o.a.:

  Staalconservering

  Ondanks dat er vanuit Ivacon geen directe staalwerkzaamheden plaatsvinden, verbinden wij u graag met de juiste persoon binnen onze organisatie om uw vraagstuk op te lossen.

  Historie SealteQ Ivacon

  Ivacon is al meer dan 45 jaar een specialist op het gebied van het beschermen en behouden van beton. Ivacon Engineering was voor de samenwerking in 2013 al een gerenommeerde naam in het westen van het land op het gebied van het levensduur verlengend onderhoud aan beton. Vanwege de regionale bekendheid en de reputatie in de markt is daarom in 2013 gekozen om een samenwerking aan te gaan met Ivacon Engineering. In 2019 heeft de SealteQ Group, Ivacon Engineering volledig overgenomen. Hiermee heeft de SealteQ Group haar positie in de regio Amsterdam en in het bijzonder West Nederland weten te verstevigen.

  Kwaliteit en duurzaamheid

  Met uiteenlopende opdrachtgevers zowel nationaal als internationaal is kwaliteit hét sleutelwoord in onze productie. Hiermee zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun opdrachten conform de onderstaande kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA Petrochemie – SealteQ Group
  • KOMO BRL 3201 procescertificaat

  Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen. Bij SealteQ gaan we een stap verder dan waartoe overheidsinstellingen en de wet ons verplichten. Een bewuste keuze, vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, is onder meer het nastreven van een duurzame aanpak en duurzame alternatieven. Samen met onze opdrachtgevers zoeken naar een optimale balans tussen economische overwegingen (TCO: Total Cost of Ownership) en maatschappelijke belangen is een speerpunt in onze dienstverlening.

  Meer informatie of interesse in onze diensten?