• Betononderhoud & -bescherming van monumenten

 • Terug

  SealteQ Heerenveen

 • SealteQ Heerenveen
 • SealteQ Heerenveen
 • SealteQ Heerenveen
 • SealteQ Heerenveen
 • SealteQ Heerenveen
 • SealteQ Heerenveen

  Vanuit onze locatie in Heerenveen bediend SealteQ de Friese markt. Met een centrale ligging wordt heel Friesland inclusief de eilanden vanuit Heerenveen bediend. Onze specialisten hebben niet alleen kennis en expertise over de disciplines die SealteQ aanbiedt, maar ook over hebben ook de Friese taal onder controle. Dit zorgt voor een uitstekende communicatie tussen SealteQ en haar Friese opdrachtgevers.

  Mogelijkheden en Specialismen

  SealteQ Heerenveen is gespecialiseerd in diverse betonreparatie werkzaamheden, namelijk:

  Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan bent u bij SealteQ Heerenveen op het juiste adres. Als specialist op het gebied van beton denken wij graag mee over de mogelijkheden om uw vraagstuk op te lossen.

  Vloerafwerkingen

  Heeft u een vraagstuk omtrent een vloerafwerking? Dan bent u bij SealteQ aan het juiste adres. SealteQ Heerenveen biedt een breed scala aan vloerafwerkingen voor o.a.:

  Staalconservering

  Vanuit onze locatie in Heerenveen bieden wij geen directe staalwerkzaamheden aan, echter verbinden wij u graag met de juiste persoon binnen onze organisatie om uw vraagstuk op te lossen.

  Historie SealteQ Heerenveen

  Jaki Noord te Heerenveen behoorde tot de overname in 2010 door het toenmalige Frans Nooren tot de Kiwitz Groep uit Ulft. De overname van Jaki Noord had een strategische belang. Omdat met de overname een centraal punt gerealiseerd is voor het beschermen en het behouden van beton in de Friese provincie en de eilanden. Met de overname veranderde naam in 2013 in Frans Nooren Heerenveen B.V. In 2016 is de naam SealteQ Heerenveen in gebruik genomen die nog steeds wordt gehanteerd. Sinds de tijd van Jaki Noord is SealteQ Heerenveen altijd een specialist geweest in het herstellen van beton en de applicatie van vloerafwerkingen. Tot op de dag van vandaag is SealteQ Heerenveen nog altijd een specialist op dit gebied.

  Kwaliteit en duurzaamheid

  Met uiteenlopende opdrachtgevers zowel nationaal als internationaal is kwaliteit hét sleutelwoord in onze productie. Hiermee zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun opdrachten conform de onderstaande kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA Petrochemie – SealteQ Group
  • KOMO BRL 3201 procescertificaat

  Naast de procescontroles door onze interne kwaliteitsdienst worden wij bij het behouden en onderhouden van deze regelgeving zeer regelmatig gecontroleerd en geaudit door externe certificerende instellingen. Bij SealteQ gaan we een stap verder dan waartoe overheidsinstellingen en de wet ons verplichten. Een bewuste keuze, vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, is onder meer het nastreven van een duurzame aanpak en duurzame alternatieven. Samen met onze opdrachtgevers zoeken naar een optimale balans tussen economische overwegingen (TCO: Total Cost of Ownership) en maatschappelijke belangen is een speerpunt in onze dienstverlening.

  Bezoekadres

  De Ynfeart 4
  8447 GM Heerenveen

  T: +31 (0) 513 – 628 583
  E: heerenveen@sealteq.com

  Meer informatie of interesse in onze diensten?